Wovv E-Shine olje 500ml

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Wovv E-Shine Pelsolje 500ml Wovv E-Shine Pelsolje 500ml
Wovv E-Shine Pelsolje 500ml

Wovv E-Shine olje 500ml

WOVV E-shine Pels omega er ett norsk produsert komplett tilskudd av flere omega-kilder tilsatt vitamin E. Produktet inneholder alle fettsyrene i en unik blanding med EPA, DHA, DPA og GLA.

Nattlystblomst inneholder GLA, som er tradisjonelt brukt til å motvirke tørr og kløende hud. GLA i kombinasjon med omega-3 og vitamin E gir en optimal blanding av sunne oljer for smøring av pels, poter, hud og ledd. Vitamin E bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress. 

Daglig tilførsel av omega-3 er viktig fordi kroppen ikke produserer disse viktige fettsyrene selv. EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn. 

Anbefalt dagsdosering pr kilo dyr: 
0-5kg                  2,5ml                 Teskje = 5ml
5-10kg                   5ml                 Barneskje = 10ml 
10-30kg               10ml                 Spiseskje = 15ml
30 + kg                 15ml

 

Wovv E-shine er laget av lakseolje, selolje, nattlysolje og E-vitamin. Sammensatt med 3 typer med olje for å dekke opp et større spekter av de forskjellige fettsyrene. Lakseolje er bra for pels og poter. Seloljen er super som energikilde, for ledd og for hjertet. Nattlysoljen hjelper til med hormonbalansen, fungerer mot kroniske betennelser i hud som for eksempel atopisk eksem. Nattlysoljen inneholder i tillegg en stor andel av umettede fettsyrer , blant annet omega 6 fettsyrer, linolensyre og gamma linolensyre (GLA). GLA er godkjent i mange land, for blant annet å behandle eksem. Vitamin E er for hud, pels og fruktbarhet. I tillegg beskytter E vitaminet cellene mot oksidativt stress.

Mer informasjon
Merke Wovv
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Rasestørrelse Alle
Spesielle behov Hud, Pels
Produsent land Norway
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS