Wovv Norsk tørrfisk 500g

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Wovv Norsk tørrfisk 500g Wovv Norsk tørrfisk 500g
Wovv Norsk tørrfisk 500g

Wovv Norsk tørrfisk 500g

Norsk produsert tørrfisk av Hyse fra Bø i Vesterålen, natulig tørket ute i sol og vind. Et natur produkt som din hund kommer til å elske. Kommer i tre ulike størrelser på bitene slik at det passer alle hunder uansett størrelse. 

Tørrfisk er naturlig rik på omega fettsyrer som er næringsgivende til hud, pels og ledd. Fisk er også en proteinkilde som er lett å fordøye, en snacks som kan passe med de med litt ømfintlig mage også. 

Tørrfisken inneholder lite mettet fett, og den mekaniske tyggingen på de seige bitene bidrar til skraping av tenner som forebygger dannelse av plakk og tannstein. 

Små biter passer hunder opp til 5 kg, medium biter 6-15 kg og store biter 16 kg +. Tørrfisken er rik på protein, inneholder lite fett og hjelper mot tannstein. Tørrfisk er rik på vitamin D, B12, selen, jod, magnesium og fosfor. I tillegg er den en god kilde til kalsium, jern, sink og kobber.

Mer informasjon
Merke Wovv
Abonnement Nei
Dyr Hund
Rasestørrelse Alle
Smak Fisk
Spesielle behov Allergi og intoleranse, Fordøyelse, Hud, Kresen, Kun en proteinkilde, Pels, Tannhelse, Uten gluten, Uten hvete, Uten korn, Uten mais, Uten potet, Uten soya
Vekt 500g
Produsent land Norge
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS