Yora Protein bar 35g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
Yora Protein bar 35g
Yora Protein bar 35g

Yora Protein bar 35g

En smaksrik bar til din firbeinte venn, en energiboost full av protein! 

Fordelene med insektsbaserte produkter:
- Insektsprotein har alle næringsstoffer som både hunder og katter trenger, og produksjonen har har liten innvirkning på planeten med det laveste laveste C02-utslippet av alle fôrmerker på markedet.
-Insektsprotein er lettere å fordøye, til og med lettere en kylling! Fôret passer derfor utmerket til de med sensitive mager også.
- Insektene brukt i Yora er like næringsrike som frittgående kylling eller fisk. De kommer bare i en annet pakke!
- En betydelig lavere miljøpåvirkning enn tradisjonell kjøttproduksjon. Yoras insektsingrediens gjør merket til den laveste C02-produserende etiske kjæledyrsmaten i verden.
- Høy smaklighet! Nøye gjennomførte oppskrifter og en stor smakstest der tallerkene ble slikket rene!
- Insektene er naturens kompostere, insektene i Yora hjelper med å behandle matavfall, og når de har gjort sin jobb blir det naturlig kompost som hjelper oss å dyrke mer mat! ​
- Protein av kjøtt er den vanligste form for inntolleranse eller matallergi hos hund og katt, insektsprotein er hypoallergenisk og et bærekraftig alternativ. British Veterinary Association står fullt og helt bak insektprotein for hundeeiere som leter etter et miljøvennlig alternativ for kjæledyrene deres, eller som en del av en ny proteinhypoallergen diett.

Mer informasjon
Merke Yora
Abonnement Nei
Dyr Hund
Smak Insekt
Produsent land United Kingdom
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS