Appetitt Cat Kitten 2,5 kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Appetitt Cat Kitten 2,5 kg
Appetitt Cat Kitten 2,5 kg

Appetitt Cat Kitten 2,5 kg

Appetitt Kitten er et tørrfôr til kattunger som har et høyt innhold av protein fra animalske og marine råvarer. Høy proteinfordøyelighet og et innhold av essensielle  aminosyrer som er tilpasset kattunger i vekst fram til ca. 1 års alder.

Det høye energi- og næringsinnholdet gjør at Appetitt Kitten også passer bra til drektige og diegivende katter.

Appetitt Kitten inneholder ingen kornråvarer med unntak av ris og har et høyt innhold av hydrolyserte råvarer. Det gir et lavt innhold av råvarer som kan føre til fôrintoleranse og allergier.

- Naturlig glukosamin og kondroitin fra laks og kylling for ledd og beinhelse.
- Appetitt Kitten inneholder antarktisk krill som tilfører kattungen livsviktige omega-3 fettsyrer som EPA og DHA som fosfolipider. Dette, sammen med et ideelt forhold mellom omega-3/ omega-6 fettsyrer og et høyt innhold av vitamin E og med rosmarin, for kattens ledd, hud, pels og generelle helse.
- Frukto-oligosakkarider (FOS) fra betefiber for kattens mage- og tarmhelse. Inneholder betaglukaner fra gjær for  kattens generelle helse. Høyt innhold av naturlige antioksidanter som vitamin E og rosmarin.
- Appetitt Kitten kan også gis til kastrerte og steriliserte unge katter.

Sammensetning: 

Tørket animalsk protein av kylling, ris, stivelse fra erter, hydrolysert animalsk protein av kylling, animalsk fett av kylling, stivelse fra potet, tørket krill (Euphausia superba), hydrolysert marint protein av laks, tørket marint protein av hel fisk, lignincellulose, tørket sukkerbetemasse, fiskeolje, frukto-oligosakkarider, natriumklorid, L-taurin, tørket Raudåte (Calanus finmarcicus) – kilde for glukosamin, kaliumkarbonat, betaglukaner fra gjær. 

Mer informasjon
Merke Appetitt
EAN 7050421014653
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Kattunge
Produsent land Norway
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS