Retur

Retur


1. Last ned og fyll ut returskjemaet. Last ned

2. Legg returskjemaet sammen med varen(e) du skal returnere. Bruk gjerne emballasjen varene ble levert i.

3. Pakken sendes til:

Petworld Oslo AS
Refstadveien 60
0589 Oslo

 

Vi sender en bekreftelse så fort vi har mottatt returen. Pengene refunderes i til kortet du brukte til å betale med, PayPal, Klarna eller til Vipps.

Kunden står selv for alle kostnader knyttet til frakt for returen.

 

VILKÅR

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen returneres i samme stand som da du mottok den. Varen må være i originalemballasjen og med eventuelle merkelapper på. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt og vi vil ikke refundere hele beløpet.

 

HVA SKJER OM JEG IKKE HENTER PAKKEN MIN?

Pakker som av forskjellige årsaker ikke blir hentet ut av kunden vil bli belastet med et administrasjonsgebyr på 49 kr, samt pris for returfrakt. Frakten avhenger av størrelse/vekt og sendingssted. Kunden er selv ansvarlig for å oppgi korrekte leveringsopplysninger som navn, adresse og tlf. Pakker/gods som nektes motatt regnes som uavhentet og behandles på samme måte.

 

TILBAKEBETALING

NÅR FÅR JEG TILBAKE PENGENE FOR MIN RETUR?

Ved retur tilbakebetales pengene i løpet av 1-3 virkedager etter at du mottar returbekreftelse fra oss. Alle returer går via betalingsmetoden du valgte ved utsjekk i kassen. Klarna kan kontaktes dersom du har spørsmål angående tilbakebetaling.

Copyright © 2018 Petworld Oslo AS