Carnilove Canned Duck & Pheasant 400 g

Abonnementsdetaljer
Carnilove Canned Duck & Pheasant 400g
Carnilove Canned Duck & Pheasant 400g

Carnilove Canned Duck & Pheasant 400 g

I Carniloves serie finner du et vidt spekter av nøye utvalgte typer kjøtt av vill opprinnelse som rein, and, fasan, kalkun, lam, villsvin og laks. Dette er de naturlige proteinkildene for ett rovdyr, de sikrer inntak av viktige aminosyrer og protein av høy kvalitet. Hele 70-75% av kjøttet er av vill opprinnelse!

Skogsfrukter, grønnsaker, ville bær og urter er naturlige kilder til viktige vitaminer, antioksidanter og andre viktige næringsstoffer.

Kornfritt og potetfritt! Gå over til det naturlige med Carnilove!

Det tidligste vi vet at hunder levde sammen med mennesker er rundt 12 000 f.kr. Resultatet av sameksistensen er at sammensetningen av hundens diett startet å ligne mer på menneskets kosthold, da spesielt med jordbrukets fremgang. Så gjennom mange tusen år har hundens anatomiske og genetiske disposisjon endret seg. Carnilove er utviklet med nøye hensyn til den historiske kontinuiteten i samliv mellom hund og mennesker. Ingrediensene er utvalgt til kostholdet hunder og katter hadde før jordbruket kom, men produksjonen er basert på ny forskning og teknologi.

Best før dato står bunnen av boksen. Produksjonsdato er 24 måneder før utløpsdatoen. 
Oppbevares tørt og kjølig, unngå direkte sollys. 
Serveres ved romtemperatur. Oppbevares i kjøleskap etter åpning.

Fôringsveiledning:
Den daglige mengden avhenger av alder, størrelse, aktivitetsnivå og miljø. Den anbefalte daglige mengden vises i fôringstabellen. Forsikre deg om at hunden din alltid har tilgang til ferskvann.

Liten (5-10 kg): Brukes som komplett mat / skal brukes som en komplementær mat - 50% av daglig doseinntak.
Liten og mellomstor (1 - 25 kg): Brukes som komplett mat 200g - 400g / for å brukes som en komplementær mat - 100g - 200g.
Stor (> 25 kg): Brukes som komplett mat 400g - 800g / for å brukes som en komplementær mat - 200g - 400g.

Carnilove Våtfôr Duck & Pheasant 400g 
And er en ideel kilde til proteiner, og er rik på flerumettende fettsyrer (PUFA) som reduserer kolesterolnivået i blodet. Den er en god kilde til niacin (vitamin B3) som spiller en viktig rolle i metabolske prosesser i kroppen, og som også bidrar til å sende kolesterolnivået i blodet. 
And inneholder vitamin A og C, og flere viktige mineraler som jern, kalsium og selen. Fasan er en utmerket kilde til vitamin B12, fosfor og selen. Denne kombinasjonen av and og fasan er balansert og næringsrik, og inneholder alle essensielle aminosyrer.

Innhold: and (41%), fasan (26%), blåbær (2%), tyttebær (2%), bringebær (2%), mineraler (1%), laksolje (0,1%).
Analytiske ingredienser i 1 kg: Råprotein 10,8% Fettinnhold 6,9% Rå aske 2,5% Råfiber 0,4% Fuktighet 75,0%.
Tilsetninger per 1 kg: vitamin D3 (E671): 200 IE, sink (E6) 15 mg, mangan (ES) 3 mg, jod (E2) 0,75 mg.

Mer informasjon
Merke Carnilove
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Vekt 400g
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS