Dibaq Sense Joint & Mobility 200g

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Dibaq Sense Joint & Mobility 200g Dibaq Sense Joint & Mobility 200g
Dibaq Sense Joint & Mobility 200g

Dibaq Sense Joint & Mobility 200g

Dibaq Sense Dog Joint & Mobility Kosttilskudd som forbedrer mobilitet og styrker leddene. Et supplement som er utmerket for eldre hunder, store raser eller andre voksne hunder med utfordringer med mobilitet og ledd. 

Dibaq Sense Dog Joint & Mobility er formulert med aktive ingredienser som betennelsesdempende MSM og boswellia. I tillegg bioaktive kollagenpeptider i form av den tilsatte ingrediensen Petagile som støtter sunn leddhelse. 

Tilskuddet spesielt egnet for eldre hunder som har problemer med muskel- og skjelettet forårsaket av skade eller alder.
Eller til store raser som har mye belastning på ledd, eller andre voksne hunder med utfordringer eller skader i ledd. 

Bruksanvisning: Tilskuddet bør brukes regelmessig over tid, ideelt blandet med mat. Daglig dose kan deles avhengig av fôringsfrekvens. Det anbefales å gi tilskuddet i tre måneder. Hvis det er nødvendig å gjenta behandlingen, anbefales det å ta en pause (omtrent en måned). I alvorlige tilfeller (betydelig smerte under bevegelse, forsøk på å redusere artrose, etc.), kan tilskuddet administreres uten avbrudd. I slike situasjoner må behandlingslengden konsulteres med en veterinær.

Ingredienser: 
Kollagenpeptid, hydrolysert fjærkre-mel og innmat, glukosamin, 13%, hydrolysert kollagen, kondroitinsulfat 5,5%, metylsulfonylmetan 5,2%, haibrusk, sjellskall (forkalket), hyaluronsyre 0,8%, Boswellia serrata-ekstrakt 0,5%.

Analytiske bestanddeler: 
Rått protein 72%, råfett 1,2%, råfiber 0,1%, rå aske 0,9%.

Mer informasjon
Merke Dibaq
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS