Eukanuba Adult Cocker Spaniel 7,5kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Eukanuba Adult Cocker Spaniel 7,5kg
Eukanuba Adult Cocker Spaniel 7,5kg

Eukanuba Adult Cocker Spaniel 7,5kg

Eukanuba tørrfôr for voksne cocker spaniel, også ideell for amerikanske cocker spaniels og english springer spaniel, er formulert med L-karnitin og naturlig taurin, som er viktige næringsstoffer for å holde hundens hjerte sunt, og det skreddersydde nivået av L-karnitin vil bidra til en naturlig fettforbrenning. Denne raseernæringsdietten inneholder prebiotika og betemasse for å fremme hundens fordøyelseshelse og et optimalt opptak av næringsstoffer. Den har også omega 6 og 3-fettsyrer som bidrar til en sunn hud og skinnende pels. Eukanuba Breed Nutrition-formler er utviklet sammen med veterinærer og anbefalt av toppoppdrettere, laget med førsteklasses ingredienser for å gi hunden din en 100 % fullstendig og balansert ernæring. Den unike sekskantede pelletformen i Eukanuba tørrfôr, kombinert med DentaDefense-teknologi, bidrar til å holde hundens tenner rene og sunne.

  • Naturlige kilder for omega-6 og omega-3 støtter sunn hud og pels
  • Formen på fôret sammen med unike DentaDefense bidrar til rene og sunne tenner
  • Prebiotika (FOS) og sukkerbete bidrar til en sunn fordøyelse
  • L-karnitin for å hjelpe med å forbrenne fett
  • L-karnitin og naturlig taurin bidrar til å ha et sunt hjerte

Ingredienser: 
Tørket kylling og kalkun (29% omfatter kylling 17%, en naturlig kilde til glukosamin, kondroitinsulfat og taurin), mais, hvete, sorghum, bygg, svinefett, fersk kylling (4%), tørket betemasse (2.8%), kyllingsaus, mineraler (omfatter natriumheksametafosfat 0.38%), tørket egg, fiskeolje (en naturlig kilde til omega-3-fettsyrer), fruktooligosakkarider (0.29%, et naturlig prebiotikum), linfrø.

Analytiske bestanddeler:
protein: 27%, råolje og råfett: 12%, omega-6-fettsyrer: 2.35%, omega-3-fettsyrer: 0.4%, råaske: 6.9%, råfiber: 2.1%, kalsium: 1.41%, fosfor: 1.13%.

Mer informasjon
Merke Eukanuba
EAN 8710255120294
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Mellomstor (11 - 25 kg)
Produsent land Nederland
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS