Eukanuba Daily care Sensitive Digestion Puppy 12kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Eukanuba Daily care Sensitive Digestion Puppy 12kg
Eukanuba Daily care Sensitive Digestion Puppy 12kg

Eukanuba Daily care Sensitive Digestion Puppy 12kg

Eukanuba Daily Care tørrfôr med fersk kylling for valper med sensitiv fordøyelse er spesielt laget for hunder med sensitiv mage. Med lett fordøyelig ris gir denne dietten et alternativ for valper med spesielle ernæringsbehov. Denne oppskriften støtter den naturlige balansen i tarmmikrofloraen og hjelper til med å optimalisere næringsopptaket. I tillegg bidrar prebiotika FOS og MOS, samt butyrat og betemasse, til å støtte en sunn fordøyelse. For en sunn hud og pels er naturlig kilde til omega 6 og 3 inkludert i denne ernæringen, mens kalsiumet bidrar til en sterk beinbygning. En annen viktig komponent i dette fôret er DHA. Spesielt i det første livsfasen bidrar denne flerumettede fettsyren til sunn utvikling av hunden og støtter læreevnen. Eukanuba Daily Care tørrfôr for valper med sensitiv fordøyelse er 100 % komplett og balansert utviklet for å dekke behovene til hunder med spesielle ernæringsbehov.

- Med lettfordøyelig ris
- Laget for hunder med følsomme mager
- Oppskrift som bidrar til å støtte den naturlige balansen i tarmens mikroflora og bidrar til å optimere opptak av næringsstoffer
- Prebiotisk FOS og MOS, butyrat og betemasse støtter en sunn fordøyelse
- Kalsium støtter sterke bein
- DHA fremmer valpers læreevne og gjør dem enklere å trene

Ingredienser: Tørket kylling og kalkun (30% omfatter kylling 18%), hvit ris, mais, fersk kylling (10%), fett fra fjærkre, tørket betemasse (3,9%), kyllingsaus, tørket egg, fiskemel, mineraler, fiskeolje, fruktooligosakkarider (1%), tørket ølgjær, linfrø, mannanoligosakkarider (0.13%), mikroinnkapslet natriumbutyrat (0.1%).

Næringsstoffer:
Protein 31,0 %
Råolje og råfett 20,8 %
Omega-6-fettsyrer 2,21 %
Omega-3-fettsyrer 0,27 %
DHA 0,18 %
Råaske 6,8 %
Råfiber 1,5 %
Kalsium 1,25 %
Fosfor 1,04 %

Mer informasjon
Merke Eukanuba
EAN 8710255185132
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Valp
Rasestørrelse Alle
Smak Kylling
Spesielle behov Fordøyelse
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS