Eukanuba Mature & Senior Large Lam & Ris 12kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Eukanuba Mature & Senior Large Lam & Ris 12kg
Eukanuba Mature & Senior Large Lam & Ris 12kg

Eukanuba Mature & Senior Large Lam & Ris 12kg

  • Skreddersydd fiberblanding med prebiotika (FOS), MOS og sukkerbete som bidrar til sunn fordøyelse
  • Glukosamin og kondroitin som bidrar til sunne ledd og god bevegelighet
  • Høyt innhold av lam, en naturlig kilde til protein som bidrar til å holde musklene sterke
  • Formen på fôrkulene og det unike DentaDefense-systemet bidrar til rene og sunne tenner
  • Naturlige kilder til omega 6 og omega 3 bidrar til sunn hud og blank pels
  • Gurkemeie: en naturlig kilde til antioksidanter

Eukanuba tørrfôr i form av fôrkuler har et høyt innhold av lam og ris. Fôret passer perfekt til eldre hunder av store raser. Det egner seg ekstra godt for hunder med sensitiv mage. Lammet og risen er av førsteklasses kvalitet og lette å fordøye. Den skreddersydde fiberblandingen med prebiotika og klinisk dokumentert sukkerbete bidrar også til sunn fordøyelse. Fôret inneholder naturlige kilder til glukosamin og kalsium som bidrar til sunne ledd og sterk beinbygning slik at eldre hunder kan ha et aktivt liv. Kylling er en proteinkilde som sammen med lammet bidrar til sterke muskler. Eukanuba tørrfôr inneholder også L-karnitin. Det er med på å redusere kroppsfett. Hunden kan holde en optimal kroppsvekt, og det blir mindre belastning på leddene. De enestående sekskantede fôrkulene og DentaDefense tannpleiesystem bidrar til rene, sunne tenner over tid. Fôrkulene fra Eukanuba er også med på å gjøre huden sunn og pelsen blank med naturlige kilder til omega 6 og omega 3. De bidrar til at hunden mister mindre pels. Eukanuba tørrfôr er beriket med gurkemeie, en naturlig kilde til antioksidanter som styrker immunforsvaret. Fôret er 100 % fullverdig og balansert. Eukanuba har et høyt innhold av lam og ris. Det passer perfekt til eldre hunder av store raser som for eksempel schäferhund, labrador, rottweiler og golden retriever.

Dried chicken & turkey, lam (14%), ris (14%), mais, sorghum, bygg, svinefett, fiskemel, tørket betemasse (2.6%), chicken gravy, tørket egg,  mineraler (omfatter natriumheksametafosfat 0.34%), fruktooligosakkarider (0.25%), fiskeolje, mannanoligosaccharides (0.13%), turmeric (0.1%), tørket ølgjær, glukosamin (from animal tissues) (0.04%), kondroitinsulfat (0.004%).

Næringsstoff Prosent
Råprotein 24%
Råolje og råfett 12%
Omega-6-fettsyrer 1.76%
Omega-3-fettsyrer 0.53%
Råaske 6.7%
Crude fibre: 1.9%
Kalsium 1.45%
Fosfor 1.12%

 

Additives: *(/kg)
Vitamins: vitamin A: 48209 IU, vitamin D₃: 1600IU, vitamin C: 60mg, vitamin E: 268mg, beta-carotene: 5mg/kg. Sporstoffer: copper (II) sulphate pentahydrate (kobber): 10mg, kaliumjodid (iodine): 2.1mg, iron (II) sulphate monohydrate (jern): 55mg, mangansulfat-monohydrat (mangan): 31mg, sinkoksid (sink): 91mg, natriumselenitt (selen): 0.07mg.

*Tilsatte mengder ved produksjon.

 

Mer informasjon
Merke Eukanuba
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Senior
Rasestørrelse Stor (26 - 44 kg)
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS