K9 Blackness balsam 300ml

brightness_17 stk. på lager
kr 249
K9 Blackness balsam 300ml
K9 Blackness balsam 300ml

K9 Blackness balsam 300ml

K9 Blackness Conditioner er en skånsom aloe vera balsam for mørk og svart pels. Revitaliserer og forsterker de svarte og mørke pigmentene i kjæledyrets pels og frisker opp pelsen.

Balsamen gir pelsen et naturlig, blankt utseende, samtidig som den fukter og gir volum uten å kruse. Balsamen virker antistatisk. Kan brukes til kjæledyr med sensitiv hud som er utsatt for allergi. Inneholder AloeVera, Provitamin B5 og hveteprotein. Lindrer og fukter tørr hud, reduserer tørrhet, rødhet og flassing. Egnet for bruk på hunder, katter og andre kjæledyr.

K9 Blackness Conditioner gir næring til pelsen. Gjør det lettere å gre, og reduserer tørketiden. Etterlater ingen fete, klissete rester og er lett å påføre og skylle av. Flott for bruk hjemme, og er spesielt ideell for å forberede hunden til utstilling. Svært økonomisk og kraftig. Kan fortynnes opp til 1:40.

Aktive ingredienser:

  • Aloe Vera: En utmerket kilde til næringsstoffer for kjæledyrets hud og pels. Har antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Hemmer frie radikaler. Beskytter mot dehydrering og de skadelige effektene av miljøfaktorer ved å danne en film på overflaten av huden og pelsen. Reduserer rødhet, avskallinger og kløe i huden og fremskynder helingen av mindre kutt og riper. Fukter og mykgjør pelsen, og etterlater den med en vakker glans og glans. Tilfører volum, revitaliserer pelsen og gjør børsting enklere.
  • Vitamin B5: Lindrer tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer dets mottakelighet for brudd.
  • Hveteprotein: Styrker håret. Penetrerer strukturen, fyller defekter og lukker neglebåndet. Dette gjør håret sterkere, mer spenstig og mindre utsatt for skader og tap av fuktighet. Glatt overflate reflekterer lys og bidrar til å forhindre at forurensninger trenger inn.

Brukerveiledning
På vasket, fuktig hår, påfør fortynnet balsam. Masser forsiktig, la virke og skyll grundig.

Ingredienser:
aqua, stearamidopropyldimetylaminlaktat, aloe barbadensis bladekstrakt, hvete germanidopropyllaktat, cetrimoniumklorid, panthenol, hydrolysert hveteprotein, duft, farge og konserveringsmiddel

Gjerne bruk den sammen med K9 Blackness Shampo

Innhold: 300 ml

Mer informasjon
Merke K9
EAN 7350022453814
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS