Om oss

Petworld.no - alt du trenger til hund og katt på nett

Velkommen til Petworld.no - din foretrukne destinasjon for høykvalitets utstyr til dine firbente venner! Vi er stolte av å være en norsk drevet nettbutikk dedikert til å levere en førsteklasses handleopplevelse. Vårt mål er å gi deg tilgang til et omfattende utvalg av produkter av topp kvalitet fra anerkjente merkevarer, til forlokkende lave priser.

Vi er stolte av å være en del av PetXL-familien, og selv om det har vært noen endringer, er vår forpliktelse til kvalitet og service urokkelig. Vårt dedikerte team jobber sammen for å sikre at du alltid får det beste tilbudet, eksklusive kampanjer og enestående service. Sammen hever vi standarden for hva du kan forvente fra din dyreutstyrsleverandør.

Vårt store lager ligger på rett utenfor Oslo og er drevet av en fantastisk varelagersjef og et team på ca 15 personer. Vår kundeservice svarer deg alltid innen 24 timer i ukedager, og hjelper deg mer en gjerne med tips, triks og valg av utstyr eller fôr til din pelskledde venn. Ta kontakt med oss her dersom du lurer på noe! 

Skriv til oss

Velkommen til Petworld.no - hvor kvalitet, kjente merkevarer og lave priser møtes for å skape den optimale opplevelsen for deg og dine kjæledyr!

Copyright © 2020 Petworld Oslo AS