Lilys Kitchen Puppy Recipe Turkey & Duck 400g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Lilys Kitchen Puppy Recipe Turkey & Duck 400g Lilys Kitchen Puppy Recipe Turkey & Duck 400g Lilys Kitchen Puppy Recipe Turkey & Duck 400g
Lilys Kitchen Puppy Recipe Turkey & Duck 400g

Lilys Kitchen Puppy Recipe Turkey & Duck 400g

Lily's Kitchen Chicken Dinner for Puppies er resultatet av dedikert innsats for å gi valper den aller beste starten på livet. Denne nøye utviklede oppskriften er ikke bare smakfull, men også sunn og fullstendig, og representerer en sammensetning av naturlige ingredienser som ferskt kjøtt, grønnsaker, og sunne urter. Nøye utvalgte vitaminer og mineraler tilsettes for å sikre at din voksende valp får all den nødvendige næringen for å trives og være lykkelig.

I Lilys Kitchen benyttes ingen kompromisser. Det er ingen spor av kjøttavfall eller beinmel i oppskriftene, og ingen bruk av rimelige fyllstoffer som hvete, mais eller soya. Lily's Kitchen streber etter å gi kun det beste til din valp, og oppskriftene er fri for enhver form for tvilsomme ingredienser.

Denne spesielt formulerte oppskriften er rettet mot valper i alderen 8 uker til 14 måneder, med justeringer for ulike raser. Lily's Kitchen Chicken Dinner for Puppies gir en helhetlig tilnærming til valpens ernæringsbehov og sørger for at den får den beste ernæringen for å vokse, utvikle seg og trives optimalt.

Ingredienser:
Kalkun (41%), and (20%), batates (4%), gresskar, grønnkål (2%), tranebær, poteter, gulrøtter, vitaminer og chelaterte mineraler, laksolje (0,5%).

Plantepreparater og urter: goldenrod, nese, anisfrø, sellerifrø, rosen hofter, ringblomstblader, burdock strenger, tang, alfalfa, vanlig melk tistel frø, løvetann røtter, burdock røtter.

Næringsinnhold:
Råprotein 11 %, råfett 5,3 %, råaske 2,4 %, tremateriale 0,5 %, vann 79 %

Mer informasjon
Merke Lily's Kitchen
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Valp
Rasestørrelse Alle
Smak And, Kalkun
Vekt 400g
Produsent land United Kingdom
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS