Mush Vaisto Cat Gul 800g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Mush Vaisto Cat Gul 800g
Mush Vaisto Cat Gul 800g

Mush Vaisto Cat Gul 800g

Frysevarer som MUSH kan kun handles i våre fysiske butikker: Oversikt over våre PetXL butikker. 

MUSH Vaisto Cat er råfôr som dekker alle kattens næringsbehov. Kattemat som ligner de naturlige byttedyrene i sammensetning! Derfor er maten basert på kjøtt, som inneholder viktige aminosyrer, mineraler og vannløslige vitaminer; bein som er den hovedkilden til kalsium og mineraler og involler som er rike på A-vitamin , kopper og folsyre. Kjøtt, involler og bein dekker nesten hele næringssbehovet til katten. Halvsalger og solsikkeolje fyller både viktige funksjoner og gir katten bl.a. jod og E-vitamin. 

MUSH Vaisto CAT er ferdigkompromert BARF for katter- biologisk tilpasset rå føde, smidig, råfryst i porsjonskjøttboller. Vaisto til katt finnes i tre ulike alternativ, så du kan gi katten din variasjon og ulike smaksopplevelser. MUSH Vaisto Cat Gul (kylling- storfe) er utviklet for å også dekke katteungers behov.

MUSH Vaisto CAT gul (kylling-storfe) er et fullfôr for voksne katter og inneholder høyere nivåer av visse næringsstoffer, for eksempel D vitamin, kobber og jod. Det innebærer at det også passer kattunger som også selvsagt bør få mulighet til å spise bra mat fra starten av. 5% bein og 3% lever. 

Inneholder naturlig taurin fra hjerte og lunger. 

Ingredienser: Kylling 63% (hjerte, kjøtt, bein, bruks), storfe 36% (lunge, hjerte, kjøtt, lever, blod, brusk) og kaldpresset solsikkeolje og sjøalger.

MUSH er både lett og trygt å bruke. Alt du trenger å gjøre er å tine og servere. Vi anbefaler at du tiner MUSH i kjøleskapet i en boks med tett lokk. Hvis du tiner ved romtemperatur, skal produktet brukes innen 12 timer. Produktene må ikke tines i mikro: når bena er oppvarmet, blir de harde og skarpe og kan skade hunden din.

OPPBEVARING:
Hold produktet adskilt fra annen mat. Oppbevares under -18 ° C.

SISTE FORBRUKSDAG:
Produktet holder i 18 måneder fra produksjonsdato.

Lagerstatus - Utsolgt gjelder for nettbutikken. Produktene er vanligvis alltid på lager i fysisk butikk, for å sjekke lagerstatus ta kontakt direkte med din nærmeste PetXL butikk. 

Mer informasjon
Merke MUSH
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Fersk
Rasestørrelse Alle
Smak Kylling, Storfe
Spesielle behov Kresen, Lite karbohydrater, Uten gluten, Uten hvete, Uten korn, Uten mais, Uten potet
Produsent land Finland
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS