Mush Vainu Kalkunhals

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Mush Vainu Kalkunhals
Mush Vainu Kalkunhals

Mush Vainu Kalkunhals

Mush Vainu er en serie med tørket snacks som er både sunne og gode, og passer for hunder og katter i alle aldre og størrelser. Deres tørkede snacks passer som både sysselsetting, aktivisering, beriking, belønning og reisekost, eller bare når man vil skjemme bort kjæledyret sitt litt ekstra. Større snacks kan fint deles opp i mindre biter slik at mindre hunder og katter også kan spise de. Hele Vainu-serien er produsert i Finland, av 100 % naturlige finske råvarer, og har ingen tilsetningsstoffer eller sprøytemidler.

Mush Vainu Kalkunhals er deilige og sprø snacks til både hund og katt. De passer perfekt som en belønning eller som et mellommåltid. Kjæledyret ditt vil bruke litt tid på å spise det, og kalkunhalsene kan deles opp i mindre biter slik at de enkelt kan spises av katter eller mindre hunder. 

Husk at snacks ikke skal erstatte et godt kosthold til hunden din, det skal være en belønning eller bonus. Pass på at du alltid holder et øye med hunden din, og sørg for at den har tilgang til frisk vann hele tiden. 

Innhold: Protein 53,6 %, Fett 24,1 %. 250 gram.

Mer informasjon
Merke MUSH
EAN 6430023294973
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS