Paikka Recovery Blanket Grey

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Paikka Recovery Blanket Grey Paikka Recovery Blanket Grey
Paikka Recovery Blanket Grey

Paikka Recovery Blanket Grey

PAIKKA Recovery Blanket er en reisevenn. Den kan enkelt pakkes ned i en hendig veske som er praktisk og liten. Laget med en ullblanding og er designet for å holde hunden din varm. Spesielt infrarødt (FIR) emitterende materiale på innsiden øker blodstrømmen og bidrar til å øke den naturlige restitusjonsprosessen. *

Såre muskler, sliten rygg og hovne føtter? Lån teppet av hunden din – eller skaff deg et eget og opplev det unike materialet til PAIKKA Recovery Blanket selv!

- Ullblanding for varme.
- FIR fôr – for å støtte restitusjon.
- Fungerer også for mennesker!

M: 70 x 100 cm
L: 140 x 180 cm

Materialer:
Trekk: 70% akryl, 30% ull.
Fôr: 55 % bomull, 37 % grafen, 8 % elastan.


Vask forsiktig for hånd. Eksklusivt vaskemiddel for ull anbefales. Ingen blekemiddel, ingen kjemisk vask, ingen tørketrommel, ikke stryk eller bruk skyllemidler.

*FIR-stoff brukt på PAIKKA-produkter har blitt nøye testet for sine egenskaper (FIR-strålingsegenskaper, antibakteriell funksjon, fuktighetsabsorpsjon, dissipasjon av statisk elektrisitet, UV-absorpsjon og kjemisk sikkerhet, dvs. standard 100 av OEKO-TEX). Vær oppmerksom på at vi baserer antakelsen om mulige biologiske effekter av FIR-stoff på forskningsmateriale tilgjengelig av FIR-tekstiler på menneskekroppen.

Mer informasjon
Merke Paikka
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS