Provit Go´biten frysetørket kalkun

Provit Go´biten frysetørket kalkun
Provit Go´biten frysetørket kalkun

Provit Go´biten frysetørket kalkun

Provit Go'biten representerer en serie rene, norske naturprodukter som skiller seg ut ved å være uten tilsetninger. Dette gjør dem til trygge og naturlige godbiter ideelle for kos, trening og belønning av hunden din.
Go'biten Kalkun, er laget av norsk kalkun og gjennomgår frysetørking for å bevare råvarens kvalitet, smak, næringsinnhold, mineraler og vitaminer.

Den høye smakeligheten og den tydelige lukten av kalkun gjør Go'biten Kalkun til en inspirerende motivator for hunder. Denne godbiten blir raskt en favoritt blant hundene, og det gjør den til en ideell belønning under treningssesjoner. Den egner seg spesielt godt for innlæring og trening på alle nivåer, da hunden virkelig vil jobbe for å få tak i denne spesielt smakfulle godbiten.

Provit Go'biten er utviklet for å passe alle hunder, uavhengig av størrelse og alder. Den er formulert som singelprotein kalkun, noe som gir deg kontroll i forhold til sensitivitet eller allergi hos hunden din. Dette gjør Go'biten Kalkun til et pålitelig og helsevennlig valg for hundens godbitbehov.

SAMMENSETNING:
Kalkun

NÆRINGSINNHOLD:
Protein 62,2%, fett 27,3%, fukt 0,9%

NETTOVEKT:
50g   

HOLDBARHET:
Se datostempling på posen. Når posen er åpnet bør innholdet brukes innen 14 dager. 
Lagres tørt og kjølig.

Mer informasjon
Merke Provit
EAN 7024273180200
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Frysetørket
Rasestørrelse Alle
Smak Kalkun
Produsent land Norge
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS