Provit Go´biten frysetørket storfevom

Kunder som så på dette så også på
Provit Go´biten frysetørket storfevom
Provit Go´biten frysetørket storfevom

Provit Go´biten frysetørket storfevom

Provit Go'biten representerer en serie rene, norske naturprodukter som skiller seg ut ved å være fri for enhver form for tilsetninger. Dette gjør dem til trygge og naturlige godbiter ideelle for kos, trening og belønning av hunden din.
Go'biten Storfevom, er laget av norsk storfe og gjennomgår frysetørking for å bevare råvarens kvalitet, smak, næringsinnhold, mineraler og vitaminer.

Den høye smakeligheten og den tydelige lukten av storfevom gjør Go'biten Storfevom til en ypperlig motivator for hunder. Denne godbiten blir raskt en favoritt blant hundene, og det gjør den til en ideell belønning under treningssesjoner. Den egner seg spesielt godt for innlæring og trening på alle nivåer, da hunden virkelig vil jobbe for å få tak i denne spesielt smakfulle godbiten.

Provit Go'biten er utviklet for å passe alle hunder, uavhengig av størrelse og alder. Den er spesielt formulert som singelprotein storfevom, noe som gir deg kontroll i forhold til sensitivitet eller allergi hos hunden din. Dette gjør Go'biten Storfevom til et pålitelig og helsevennlig valg for hundens godbitbehov.

SAMMENSETNING:
Storfevom

NÆRINGSINNHOLD:
Protein 35,3%, fett 60,3, fukt 0,5%

NETTOVEKT:
50g  

HOLDBARHET:
Se datostempling på posen. Når posen er åpnet bør innholdet brukes innen 14 dager. 
Lagres tørt og kjølig.

Mer informasjon
Merke Provit
EAN 7027851000020
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Frysetørket
Rasestørrelse Alle
Smak Storfe
Produsent land Norge
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS