Provit våtfor senior 800g

Provit våtfor senior 800g
Provit våtfor senior 800g

Provit våtfor senior 800g

Provit Senior er et fullfôr til hund som passer perfekt for senior. Sammensetningen i fôret bidrar til å bygge, og støtte musklaturen og er bra for leddene. Krill og kokosfett er godt for hukommelsen og læringsevnen. Krill kan redusere risiko for hjerte - og karsykdommer, og astaxantin og propolis bidrar til et styrket immunforsvar og reduserer aldring av celler.

Senior er et livsfaseprodukt fra Provit som er tilpasset alder og inneholder alt hunden din trenger for et sunt og godt liv. Anbefales til hunder fra 7 år og oppover (snakk med din veterinær når de anbefaler at hunden skal starte på senior). Provit Senior er kornfritt og passer også godt til sensitive hunder.

Innhold: 
Ferskt kjøtt og innmat fra storfe, svin og kylling, vann, hvit fisk, friske grønne erter, friske gulrøtter, krill, kyllingpeptider, kokosfett, mannanoligosakkarider, propolis, teknologiske tilsetninger.

Pr. kg: Vitamin D3 150IU, mangan fra mangansulfat 2 mg, sink fra sinkoksid 30 mg, jod fra kaliumjodid 0,25 mg.

Næringsinnhold
Protein 12%, fett 8%, aske 2%, fiber 0,1%, vann 80%, kalsium 0,38%, fosfor 0,25%

Energi (OE kcal/kg) 1273.

Holdbarhet: 
Uåpnet boks i romtemperatur minimum 2 år. Åpnet boks 3-4 dager i kjøleskapet.

Om Provit: Provit er et kvalitetsfôr som kan bidra til bedre helse for hunden din. Fôret er produsert av overskuddet fra norske kjøttråvarer, ved å velge Provit bidrar du dermed også i kampen mot matsvinn.
Du kan med trygghet og god samvittighet gi hunden din Provit.

Mer informasjon
EAN 7024279001011
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Senior
Rasestørrelse Alle
Vekt 800g
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS