Provit våtfor voksen 400g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Provit våtfor voksen 400g
Provit våtfor voksen 400g

Provit våtfor voksen 400g

Provit Voksen er et balansert fullfôr som egner seg for alle hunder. Fôret er sammensatt av norsk kjøtt fra flere proteinkilder - et sunt og variert kosthold fra en og samme boks. Fôret er kornfritt, inneholder grønnsaker og omega- 3 fra linfrøolje. Omega-3 fra linfrøolje støtter leverens funksjon, og kan bidra til sunn pels, redusere irritasjon i hud og poter og kan i tillegg virke forebyggende mot hjerte- og karsykdommer. Provit Voksen egner seg også godt til sensitive hunder. 

Voksen er et livsfaseprodukt fra Provit som er tilpasset alder og inneholder alt hunden din trenger for et sunt og godt liv. 

Fyll gjerne hundens mat i aktiviseringsleker slik at den kan tygge, slikke og kose seg med maten over lengre tid. Tygging og slikking fremmer ro og er stressreduserende. Mange hunder elsker å kose seg med maten på denne måten. På varme sommerdager kan du legge leken med mat i fryseren og deretter servere det til hunden fryst.

SAMMENSETNING: 
Ferskt kjøtt og innmat fra kylling, storfe og svin, vann, friske grønne erter, friske gulrøtter, linfrøolje, teknologiske tilsetninger. 
Vitamin D3 450 IU, mangan fra mangansulfat 3 mg, sink fra sinkoksid 45 mg, jod fra kaliumjodid 0,375 mg. 

NÆRINGSINNHOLD:
Protein 11%, fett 12%, aske 2%, fiber 0,4%, vann 68%, kalsium 0,5%, fosfor 0,3%
Energi (OE kcal/kg) 1750. 

HOLDBARHET:
Uåpnet boks i romtemperatur minimum 2 år. Åpnet boks 3-4 dager i kjøleskapet. 

Om Provit: Provit er et kvalitetsfôr som kan bidra til bedre helse for hunden din. Fôret er produsert av overskuddet fra norske kjøttråvarer, ved å velge Provit bidrar du dermed også i kampen mot matsvinn. 
Du kan med trygghet og god samvittighet gi hunden din Provit. 

Mer informasjon
EAN 7024270001478
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Vekt 400g
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS