Royal Canin Light Weight Care 12 X 85g

Royal Canin Light Weight Care 12 X 85g
Royal Canin Light Weight Care 12 X 85g

Royal Canin Light Weight Care 12 X 85g

Fullfôr til hunder - Tilpasset voksne hunder over 10 måneder - Hunder med tendens til overvekt

Overvektige hunder lider ofte av stress fra den overflødige vekten som tynger leddene deres. Gjør det lettere for hunden din med å gi ernæringsstoffer i høy kvalitet laget for å bidra til å holde idealvekten.ROYAL CANIN® Light Weight Care Loaf passer for hunder i alle størrelser som er utsatt for vektøkning.Dette smakfulle fôret er beriket med lett fordøyelige proteiner som bidrar til at hunden din får en sunn muskelmasse. Det har også et redusert fett- og kaloriinnhold.For å unngå helsekomplikasjoner forårsaket av overvekt, er ROYAL CANIN® Light Weight Care Loaf laget med en optimal kombinasjon av løselige og uløselige fibre slik at hunden din skal føle seg mett.Blant andre gode næringsstoffer er denne sammensetningen også rik på fettsyrer fra omega-3-gruppen, som EPA og DHA. Disse næringsstoffene har betennelsesdempende virkning, mens de også bidrar til å støtte hundens ledd.Videre sørger ROYAL CANIN® Light Weight Care Loaf også for regelmessig og sunn avføring for bedre fordøyelse.Vårt Light Weight Care-ernæringsprogram er tilgjengelig som en deilig paté og et knasende godt tørrfôr. Begge gir komplett ernæring og utfyller hverandre godt. Hvorfor ikke legge patéen til som en deilig topping på tørrfôret?

SAMMENSETNING: Kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, korn, mineraler, forskjellige sukkerarter.   

TILSETNINGSSTOFFER (per kg): Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 130 IE, E1 (Jern): 6 mg, E2 (Jod): 0,3 mg, E4 (Kobber): 2,7 mg, E5 (Mangan): 1,7 mg, E6 (Sink): 17 mg - Teknologiske tilsetningsstoffer: Klinoptilolitt av sedimentær opprinnelse: 2 g.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Protein: 8,7% - Fett: 2,3% - Aske: 1,7% - Råfiber: 1,7% - Vann: 81,0%

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 9003579008690
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Liten (1 - 10 kg)
Spesielle behov Lite karbohydrater, Overvekt og vektkontroll
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS