Royal Canin Bulldog Adult tørrfôr til hund 12kg

brightness_14 stk. på lager
kr 939
Abonnementsdetaljer
Royal Canin Bulldog Adult tørrfôr til hund 12kg Royal Canin Bulldog Adult 12 kg Royal Canin Bulldog Adult 12 kg biter
Royal Canin Bulldog Adult 12 kg

Royal Canin Bulldog Adult tørrfôr til hund 12kg

Tørrfôret ROYAL CANIN® Bulldog Adult egner seg for hunder over 12 måneder, og fôret er sammensatt spesielt med tanke på de ernæringsmessige behovene til den voksne engelske bulldogen. Fôret bidrar til å opprettholde en sunn balanse i tarmfloraen. Det bidrar både til en god generell helse i hundens fordøyelsessystem, og til å redusere lukten av avføringen til hunden.

Denne eksklusive oppskriften bidrar også til å støtte hudens rolle som barriere. Den utvalgte kombinasjonen av næringsstoffer bidrar til å opprettholde en sunn hud, noe som også har en positiv effekt på helsen til hundens pels.  ROYAL CANIN® Bulldog Adult er beriket med omega-3-fettsyrer kjent som EPA og DHA. Disse næringsstoffene bidrar til å støtte en gode helse for skjelett og ledd hos denne hunderasen. Dessuten er fôrkulen skreddersydd eksklusivt for den engelske bulldogen. Denne rasen har en oppovervendt snute og en overkjeve som er kortere enn underkjeven. Derfor er størrelsen og formen på fôrkulen spesialtilpasset for å gjøre den enkel for hunden å plukke dem opp.

SAMMENSETNING: Ris, tørket fjørfeprotein, animalsk fett, vegetabilsk proteinisolat*, hydrolysat av animalsk protein, tørket svineprotein*, betefiber, vegetabilske fibre, mineraler, fiskeolje, soyaolje, hydrolysert gjær (kilde til mannanoligosakkarider), hydrolysat av krepsdyr (glukosaminkilde), mel av ringblomst, hydrolysat av brusk (kondroitinkilde).

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner 24 %, Fett 14 %, Råfiber 2,8 %

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550719803
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Mellomstor (11 - 25 kg)
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS