Royal Canin Medium Puppy 15 kg

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Royal Canin Medium Puppy 15 kg
Royal Canin Medium Puppy 15 kg

Royal Canin Medium Puppy 15 kg

Hundefôret ROYAL CANIN® Medium Puppy er sammensatt spesielt for å støtte de ernæringsmessige behovene hos valper av mellomstore raser. Dette tørrfôret egner seg til valper som er mellom 2 og 12 måneder gamle, med en ideell voksenvekt på 11–25 kg.

Valpetiden er en periode med store endringer. Under den intense vekstperioden til valper av mellomstore raser, trenger de tilstrekkelige mengder kalorier og de rette næringsstoffene for en sunn vekst. I denne perioden utvikler skjelettet, musklene, sansene og nervesystemet til valpen seg. I denne perioden svekkes også antistoffene som valpen har fått gjennom råmelken til moren, noe som blant annet betyr at den trenger optimale proteiner for å bygge sitt eget immunforsvar. Dette skreddersydde valpefôret inneholder også næringsstoffer, deriblant vitamin C og E som har vist å fremme utviklingen av immunforsvaret hos valper. Det er beriket med omega-3-fettsyrer (f.eks. DHA) for å bidra til å støtte utviklingen av hjernen hos valper. Takket være en kombinasjon av nyttig prebiotika (f.eks. FOS, MOS og betefiber) og svært lettfordøyelige proteiner, bidrar ROYAL CANIN® Medium Puppy også til å fremme en sunn balanse i tarmens mikrobiota (tarmflora) for en god fordøyelse. I tillegg har fôret et optimalt energiinnhold som er designet for å dekke energibehovet hos valper av mellomstore raser i vekst. Fôrkulene i ROYAL CANIN® Medium Puppy er også spesialdesignet til mellomstore valper. De er store nok til å motvirke sluking av fôret, men små nok til at valpen ikke nøler med å spise. 

SAMMENSETNING: tørket fjørfeprotein, animalsk fett, tørket svine- og okseproteiner, mais, hvetemel, betefiber, ris, hydrolysert animalsk protein, maismel, hvete, maisgluten, hvetegluten*, mineraler, soyaolje, produkter av gjær, fiskeolje, fruktooligosakkarider, hydrolysert gjær (kilde til mannanoligosakkarider og betaglukaner) (0,29 %), algeolje Schizochytrium sp. (DHA kilde), Yucca Schidigera-juice, mel av ringblomst.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 32,0 % - Fett: 20,0 % - Aske: 8,2 % - Råfiber: 1,7 % - Omega-3 fettsyre (DHA): 0,17 % - Vitamin E: 500 mg/kg - Vitamin C: 400 mg/kg. Omsettelig energi: 4102 kcal/kg.

Visste du at ernæringsbehovet hos valpen endrer seg etter hvert som den vokser? Innen valpen din av mellomstor rase når 12 måneders alder, kommer den til å trenge et kosthold som er spesialtilpasset for å dekke de ernæringsmessige behovene hos voksne hunder. På dette stadiet kan du bytte til ROYAL CANIN® Medium Adult, som er tilgjengelig både som tørrfôr og som våtfôr med biter i saus.

Hos Royal Canin jobber vi for å skape en bedre verden for katter og hunder. I over 50 år har vi jobbet i tett samarbeid med oppdrettere, veterinærer og kjæledyreksperter, og delt kunnskap og vitenskapelig forskning for å skape en unik tilnærming til presise ernæringsløsninger som er tilpasset individet. Alle produktene våre gjennomgår en omfattende kvalitetskontroll for å garantere optimal fôrkvalitet. Når valpen din spiser ROYAL CANIN® Medium Puppy, får den et komplett og balansert kosthold.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550402132
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Valp
Rasestørrelse Mellomstor (11 - 25 kg)
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS