Royal Canin Mini Adult 8+ 2kg

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Royal Canin Mini Adult 8+ 2kg Royal Canin Mini Adult 8+ 2kg
Royal Canin Mini Adult 8+ 2kg

Royal Canin Mini Adult 8+ 2kg

Royal Canin SHN Mini Adult Ageing Tørrfôr til hund   
Komplett fôr til hunder - For voksne, mini raser (opptil 10 kg) - Over 8 år

ROYAL CANIN® Mini Adult egner seg for hunder av små raser over 10 måneder som veier opptil 10 kg. Tørrfôret er sammensatt spesielt med tanke på alle de ernæringsmessige behovene hos voksne hunder av små raser. Små hunderaser som din, har som oftest et høyt energibehov. Derfor er fôret sammensatt med næringsstoffer som bidrar til å dekke dette energibehovet, samtidig som det hjelper hunden din med å opprettholde en sunn vekt. Noen hunder av små raser er mer kresne enn andre. Derfor inneholder oppskriften til ROYAL CANIN® Mini Adult et utvalg eksklusive smaker. Det er den forbedrede smakeligheten som appellerer til selv de mest kresne hundene. Mini Adult-tørrfôret inneholder også en rekke næringsstoffer som bidrar til å støtte og vedlikeholde sunn hud og pels hos hunden. For å imøtekomme de individuelle preferansene til enhver hund er ROYAL CANIN® Mini Adult også tilgjengelig som våtfôr i smakelig saus. Hvis du vurderer blandet fôring, følger du ganske enkelt fôringsveiledningen vår for å sikre at hunden får en nøyaktig mengde av både våt- og tørrfôr for optimale fordeler.

SAMMENSETNING: mais, ris, tørket fjørfeprotein, animalsk fett, maismel, maisgluten, vegetabilsk proteinisolat*, hydrolysat av animalsk protein, betefiber, soyaolje, mineraler, fiskeolje, gjærsorter og deler av disse, fruktooligosakkarider, boragoolje, mel av ringblomst.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 27,0 % - Fett: 16,0 % - Aske: 4,9 % - Råfiber: 1,5 %.

Innhold: 2 kg

Tilpasset energi
Det nøyaktig tilpassede energiinnholdet bidrar til at hunder av små raser opprettholder en sunn vekt. Inneholder L-karnitin.

Forbedret smakelighet
Inneholder et utvalg smaker. Det er den forbedrede smakeligheten som appellerer til selv de mest kresne hundene.

Støtter vitaliteten
Inneholder en tilpasset mengde næringsstoffer, inkludert et kompleks av antioksidanter for å bidra til å nøytralisere frie radikaler og hjelpe hunden med å opprettholde vitalitet.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550831383
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Senior
Rasestørrelse Liten (1 - 10 kg)
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS