Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg

brightness_15 stk. på lager
kr 1 119
Abonnementsdetaljer
Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg
Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg

Royal Canin Norwegian Forest Adult Tørrfôr til katt 10kg

Komplett og balansert fôr til katter - Spesielt til voksne Norsk Skogkatter - Eldre enn 12 måneder

ROYAL CANIN® Norwegian Forest Cat Adult-tørrfôret er sammensatt spesielt med tanke på de bestemte behovene hos norsk skogkatt. Den skreddersydde fôrkulen med tre lag er tilpasset den sterke kjeven til norske skogkatter og oppmuntrer til forlenget tygging for å redusere hastigheten på fôrinntaket. En unik kombinasjon av fibre stimulerer passasjen gjennom tarmen til katten og bidrar til å redusere og kontrollere dannelsen av hårballer. Den norske skogkatten har en tykk pels som består av en vannavstøtende ytterpels og en tykk underull med isolerende egenskaper. Det eksklusive komplekset av næringsstoffer i ROYAL CANIN® Norwegian Forest Cat Adult-fôret bidrar til å støtte hudens rolle som barriere for å effektivt opprettholde sunn hud og pels. Inneholder en tilpasset oppskrift som bidrar til å opprettholde en ideell kroppsvekt. ROYAL CANIN® Norwegian Forest Cat Adult-fôret bidrar også til å støtte sunne bein og ledd. Det er beriket med L-karnitin, et viktig næringsstoff som brukes i prosessen med å opprettholde en sunn omdanning av fett.

SAMMENSETNING: tørket fjørfeprotein, mais, ris, vegetabilsk proteinisolat*, animalsk fett, hvete, vegetabilske fibre, hvetemel, hydrolysat av animalsk protein, maisgluten, sikorifiber, fiskeolje, mineraler, soyaolje, psylliumfrø og -skall, gjærsorter og deler av disse, fruktooligosakkarider, hydrolysert gjær (kilde til mannanoligosakkarider), boragoolje (0,1 %), hydrolysat av krepsdyr (glukosaminkilde), mel av ringblomst, hydrolysat av brusk (kondroitinkilde).

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 30 % - Fett: 16 % - Aske: 7,4 % - Råfiber: 5,6 % - Pr. kg: Omega-6 fettsyrer: 38,9 g - Omega-3 fettsyrer: 9,6 g.

Innhold: 10kg

Eksklusiv formel - Boragoolje & L-karnitin

Reduksjon av hårballer
Med sin tykke, halvlange og doble pels, er den norske skogkatten predisponert for å danne hårballer. En spesifikk fiberblanding som hjelper til med å stimulere fordøyelsen, eliminere hårballer og kontrollere dannelsen av hårballer på en naturlig måte.

Sunn hud & pels
Den norske skogkattens tykke pels består av en vannavstøtende overpels og en tykk, ullen og isolerende underpels. En eksklusiv sammensetning av næringsmidler støtter hudens barrierefunksjon for å opprettholde sunn hud og pels. Beriket med Omega-3 og Omega-6 fettsyrer.

Idealvekt & sunne ledd
Med sin kraftige kropp, tendens til vektøkning og gode klatreferdigheter, kan den norske skogkatten utsette leddene sine for store belastninger. En tilpasset oppskrift som bidrar til å vedlikeholde idealvekten og støtte sunne ben og ledd. Beriket med EPA og DHA.

L-karnitin
Beriket med L-karnitin som bidrar til å fremme en sunn fettforbrenning.

Spesielt til norske kjever
Dette spesialdesignede, tre-taggede tørrfôret er tilpasset den norske skogkattens sterke kjever. Det unike tørrfôret bidrar til bedre tygging og hjelper til å redusere fôrinntaket.

Sunne urinveier
Formel med balansert mineralinnhold som bidrar til å vedlikeholde sunne urinveier hos voksne katter.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550825405
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS