Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Large 15 kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Large 15 kg Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Large 15 kg
Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Large 15 kg

Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Large 15 kg

Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Large er et hundefôr spesielt utviklet for aktive hunder som utfører et kortvarig og intensivt arbeid og aktivitet, for eksempel agility og flyball.

For å optimalisere prestasjonen hos aktive og arbeidende hunder kreves et hundefôr med rett tilpasset energimengde og sammensetning. Royal Canin Sporting Life Agility er utviklet for å gi aktive hunder rett forutsetninger for å klare respektive aktivitet. 

Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Large hundefôr har en optimal sammensetning slik at større hunder (over 11 kg) som utfører et kortvarig og intensivt arbeid skal holde en god kroppstilstand og kunne prestere på konkurransenivå. Agility, flyball, frisbee og coursing er eksempler på når hunden må prestere intensivt i kortere perioder.

Et høyt nivå av karbohydrater (40 %) tilfører rask energi for å maksimere prestasjonene. Sammen med nøye avveide nivåer av protein og fett holder hunden på en god kroppstilstand og muskelmasse. Royal canin Agility 4100 bidrar også til en god mage- og tarmhelse hos hunden takket være fruktooligosackarider og psyllium.

Hvorfor ikke bestille Royal Canin hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550837927
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Stor (26 - 44 kg)
Spesielle behov Høyt energibehov
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS