Royal Canin Sporting Life Energy 4800 13 kg

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Sporting Life Energy 4800 13 kg Royal Canin Sporting Life Endurance 4800 13 kg biter
Royal Canin Sporting Life Energy 4800 13 kg

Royal Canin Sporting Life Energy 4800 13 kg

Royal Canin Sporting Life Endurance 4800 er et hundefôr spesielt utviklet for aktive hunder som utfører et langvarig og veldig hardt arbeid, for eksempel hunder som: trekker, jakt, arbeidshunder og bruksarbeid.

For å optimalisere prestasjonen hos aktive og arbeidende hunder kreves et hundefôr med rett tilpasset energimengde og sammensetning. Royal Canin Sporting Life er utviklet for å gi alle aktive hunder rett forutsetninger for sin respektive aktivitet og belastning. Brukes til alle hunderaser og størrelser med behov for denne type hundefôr.

Royal Canin Sporting Life Endurance 4800 har en optimal sammensetning for at hunder som utfører et langvarig og hardt arbeide skal holde en veldig god kroppstilstand og kunne prestere på konkurransenivå. Jakt, trekk, arbeid og bruksarbeid er eksempler på når hunden må kunne prestere hardt i veldig lange perioder.

Et høyt nivå av proteiner (32 %) og fett (30 %) gjør at hunden holder en god kroppstilstand og muskelmasse. Fettet gir en jevn energi under hele prestasjonen. Protein støtter oksygentilførselen i musklene og bidrar til at musklene bygges opp samt opprettholdes. Royal Canin Endurance 4800 bidrar også til en god mage- og tarmhelse takket være mannaoligosackarider og psyllium.

Hvorfor ikke bestille Royal Canin hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550893442
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Spesielle behov Høyt energibehov
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS