Royal Canin Sporting Life Trail 4300 15 kg

Royal Canin Sporting Life Trail 4300 15 kg Royal Canin Sporting Life Trail 4300 15 kg
Royal Canin Sporting Life Trail 4300 15 kg

Royal Canin Sporting Life Trail 4300 15 kg

Royal Canin Sporting Life Trail 4300 er et hundefôr som er spesielt utviklet for aktive hunder som utfører et langvarig og hardt arbeid, for eksempel jakt, sporing, løp og bruksarbeide. Passer alle hunderaser og størrelser.

For å optimalisere pretasjonen hos svært aktive og arbeidende hunder kreves det et hundefôr med rett tilpasset energimengde og sammensetning. Royal Canin Sporting Life er utviklet for å gi aktive hunder under belastning rett forutsetninger for sin respektive aktivitet. 

Royal Canin Sporting Life Trail 4300 har en optimal sammensetning for at hunden som utfører et langvarig og hardt arbeide skal holde på en veldig god kroppstilstand og kunne prestere på konkurransenivå. Jakt, sporing, løping og bruksarbeid er eksempler på når hunden må kunne prestere hardt i lengre perioder.

Et balansert nivå av proteiner (28 %), karbohydrater (28 %) og fett (21 %) gjør at hunden holder en god kroppstilstand og muskelmasse. Karbohydratene tilfører rask energi i det tidlige stadiet av en fysisk anstrengelse, mens fettet brukes gradvis i løpet av hele prestasjonen. Protein støtter oksygentilførselen i musklene og bidrar til at musklene bygges opp samt opprettholdes. Trail 4300 bidrar også til en god mage- og tarmhelse hos hunden takket være mannaoligosackarider og psyllium.

Hvorfor ikke bestille Royal Canin hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550837958
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Spesielle behov Høyt energibehov
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS