SureFeed Microchip Pet Feeder

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
SureFeed Microchip Pet Feeder SureFeed Microchip Pet Feeder SureFeed Microchip Pet Feeder The SureFeed Microchip Pet Feeder from SureFlap
SureFeed Microchip Pet Feeder

SureFeed Microchip Pet Feeder

Surefeed microchip pet feeder er en ny og innovativ måte å fôre katter og miniatyrhunder på.

Mange eiere med flere katter og/eller miniatyrhunder har opplevd at det kan bli vanskelig når dyrene spiser ulike typer mat eller har et dyr som bør spise mindre eller noe annet enn den andre. I blant har man rett og slett ikke tid eller mulighet til å passe på matskålene heller, forhindrer enkelt at et dyr stjeler maten til den andre osv også. SureFeed microchip pet feeder er den geniale løsningen på problemet. perfekt også for dyr på fks diett eller spesialfôr.

Den innovative fôrautomaten Surefeed microchip pet feeder har en innebygd chipleser som leser av kattens/hundens microchip eller id brikke før lokket åpnes slik at dyret kommer til maten. Når katten forlater matskålen stenger lokket seg igjen automatisk. Med SureFeed blir det derfor lett å hindre familiens øvrige dyr fra å spise eller at barn leker med maten. Opp til 32 ulike microchipper kan lagres, du kan derfor også velge at flere dyr skal få tilgang til maten. Er ikke dyret chippet kan id brikke til å feste i halsbåndet også benyttes (medfølger).

Takket være en gummilist på matskålen blir den helt lukket og holder maten frisk og fluer borte ra maten. Lokket holder også våtfôr ferskt gjennom hele dagen. Da det følger med både en udelt og en todelt skål kan du velge om du vil gi flere slag mat uten at disse blandes. Eventuelt søl utenfor trenger du ikke uroe deg for takket være gummiunderlaget framfor skålen som er lett å skylle av. 

I den medfølgende manualen finnes det også et treningsprogram for å enkelt lære dyret til å bruke SureFeed microchip pet feeder. Du kan også kjøpe flere skåler og ekstra underlag separat i flere ulike farger for å forenkle ved vask eller om du har flere SureFeeds til ulike dyr og du vil skille fôrautomatene eller lære dyrene hvem som skal gå til hvilke Surefeed og spise.

I SureFeed microchip pet feeder er det inkludert:

1 hel skål (grå)
1 delt skål (grå)
1 gummimatte (grå)
1 id brikke for dyr som ikke er chippet

Bredde: 23 cm
Dybde: 31 cm
Høyde: 21,5 cm

Det er plass til cirka 0,4 liter mat i SureFeed. 

SureFeed drives av 4 stykk R14-batterier (ikke inkludert) og har en batteritid på ca. 6 måneder.

For at skålen skal fortsette å være helt tett bør den ikke vaskes i oppvaskmaskin.

Mer informasjon
Merke Sure petcare
EAN 5060180391324
Abonnement Nei
Dyr Katt
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS