Royal Canin Urinary Care 12 x 85g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Urinary Care 12 x 85g
Royal Canin Urinary Care 12 x 85g

Royal Canin Urinary Care 12 x 85g

Komplett fôr til voksne katter (biter i saus)

Hvis du har lagt merke til at katten din tisser mye oftere og med mindre bruk av de tilrettelagte stedene (dvs. utenfor eller i kattetoalettet), kan katten din ha et problem med urinveiene. Selv om du ikke har lagt merke til noe uvanlig med kattens toalettvaner, er det alltid verdt å ta kontakt med veterinæren, siden helseproblemer ikke alltid er umiddelbart synlige på utsiden. ROYAL CANIN® Urinary Care in Gravy er skreddersydd for å sikre en sunn balanse av mineraler i kattens urin for å støtte sunne urinveier. Vi vet at urinveisproblemer er hyppigere hos overvektige katter, så ved å hjelpe katten din med å opprettholde en ideell kroppsvekt kan du bidra til å holde urinveiene sunne. Dette fôret inneholder en næringsprofil som foretrekkes instinktivt av voksne katter, for å øke smakelighet og fullt inntak. ROYAL CANIN® Urinary Care er også tilgjengelig som tørrfor, med knasende og velsmakende fôrkuler. Hvis du vurderer kombinasjonsfôring, følger du ganske enkelt fôringsveiledningen vår for å sikre at katten din får en nøyaktig mengde av både våt- og tørrfôr for optimale fordeler.

SAMMENSETNING: kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, korn, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, mineraler, forskjellige sukkerarter.

TILSETNINGSSTOFFER (pr. kg): Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 330 IE, E1 (Jern): 3 mg, E2 (Jod): 0,2 mg, E4 (Kobber): 2 mg, E5 (Mangan): 0,9 mg, E6 (Sink): 9 mg.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 9,2 % - Fett: 3 % - Aske: 1,4 % - Råfiber: 0,9 % - Væske: 82 %.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 9003579000359
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Våtfôr
Alder Voksen
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS