Royal Canin Urinary Care Gravy Adult våtfôr til katt

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Urinary Care Gravy Adult våtfôr til katt Royal Canin Urinary Care Gravy Adult våtfôr til katt Royal Canin Urinary Care Gravy Adult våtfôr til katt
Royal Canin Urinary Care Gravy Adult våtfôr til katt

Royal Canin Urinary Care Gravy Adult våtfôr til katt

ROYAL CANIN® Urinary Care Gravy våtfôr er en ernæringsmessig komplett og balansert sammensetning som bidrar til å opprettholde sunne urinveier. 

Hvis du har lagt merke til at katten din tisser mye oftere og med mindre bruk av de tilrettelagte stedene (dvs. utenfor eller i kattetoalettet), kan katten din ha et problem med urinveiene. Selv om du ikke har lagt merke til noe uvanlig med kattens toalettvaner, er det alltid verdt å ta kontakt med veterinæren, siden helseproblemer ikke alltid er umiddelbart synlige på utsiden. ROYAL CANIN® Urinary Care in Gravy er skreddersydd for å sikre en sunn balanse av mineraler i kattens urin for å støtte sunne urinveier. Vi vet at urinveisproblemer er hyppigere hos overvektige katter, så ved å hjelpe katten din med å opprettholde en ideell kroppsvekt kan du bidra til å holde urinveiene sunne. Dette fôret inneholder en næringsprofil som foretrekkes instinktivt av voksne katter, for å øke smakelighet og fullt inntak. ROYAL CANIN® Urinary Care er også tilgjengelig som tørrfor, med knasende og velsmakende fôrkuler. Hvis du vurderer kombinasjonsfôring, følger du ganske enkelt fôringsveiledningen vår for å sikre at katten din får en nøyaktig mengde av både våt- og tørrfôr for optimale fordeler.

ROYAL CANIN® Urinary Care er også tilgjengelig som tørrfôr. En blanding av både våt- og tørrfôr gir den variasjonen katter foretrekker. Mens tørrfôr kan danne en tannbørsende effekt og er lettere å oppbevare, bidrar fuktighetsinnholdet i våtfôr til å støtte hydrering og støtte urinveiene. 

Alle ROYAL CANIN®-produkter går gjennom en omfattende kvalitetskontroll for å garantere fôrkvaliteten. Når katten din spiser ROYAL CANIN® Urinary Care Gravy, får den et komplett og balansert kosthold.

SAMMENSETNING: kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, korn, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, mineraler, forskjellige sukkerarter.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 9,2 % - Fett: 3 % - Aske: 1,4 % - Råfiber: 0,9 % - Væske: 82 %.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 9003579000359
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Våtfôr
Alder Voksen
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS