VarioBarrier HR Universal Small

Kunder som så på dette så også på
VarioBarrier HR Universal Small
VarioBarrier HR Universal Small

VarioBarrier HR Universal Small

VarioBarrier er en del av VarioSystem som gjør at du enkelt kan gjøre om ditt bagasjerom til en trygg plass for hunden å være under transport. VarioBarrier HR Universal er laget for å sikre åpenrommet mellom bagasjerommet og baksetene. HR Universal er uten føtter, så den spennes opp mellom baksetenes nakkestøtte og taket. Den universale utformingen med mye justeringsmuligheter gjør at den passer de aller fleste biler, og kan enkelt monteres opp og ned.
Den lar deg dele bagasjommet slik at hunden som lastet i bagasjerommet er trygg, og ved en eventuelt bråstopp vil ikke kunne komme frem til dere som sitter i setene. 

VarioSystem er den sikreste måten du kan frakte en hund "løst" i bagasjerom. Når ikke ett standard bur passer i bagasjerommet, eller hunden ikke passer i bur er VarioSystem veien å gå! Gjør det trygt for dere som sitter i setene, og hindrer hunden i å hoppe ut når bagasjelokket åpnes. Produsert og kvalitetssikret av den svenske produsenten Mimsafe som er kjent for sine populære bilbur. 

Med VarioSystem velger du deler etter eget ønske, så høyde, bredde og dybde kan du enkelt justere slik at den passer ditt bagasjerom. 

Dimensjoner VarioBarrier HR Universal S:
Bredde: 77 – 146,5 cm
Høyde: 23 – 29 cm
Nettovekt: 6kg. 

Hvordan deler finnes det til VarioSystem? 
- VarioGate Single - en enkel dør som brukes til å gjøre om halve bagasjerommet til ett trygt transportbur. (MÅ brukes sammen med VarioDivider!) 
- VarioGate Dobbel - Dekker hele åpningen til bagasjerommet med to dører. Gjør hele bagasjerommet om til en trygg plass for f.eks en stor hund som ikke passer i vanlige bur. Kan brukes med en VarioDivider, som deler bagasjerommet i to og gjør bagasjerommet egnet til to hunder. 

-VarioDivider (kommer i to ulike lengder for å passe både korte og lange bagasjerom) - brukes sammen med VarioGate Single, eller for å dele bagasjerommet i to dersom man skal ha to hunder i og bruker VarioGate Dobbel. 

- VarioBarrier (kommer i flere ulike lengder for å passe ulike typer bagasjerom) - brukes for å lage en sikker sprerre mellom bagasjerom og baksetene slik at hunden ikke kan komme frem i bilen med vilje, eller med en eventuell bråstopp. 

Mer informasjon
Merke mimSafe
Abonnement Nei
Dyr Hund
Produsent land Sverige
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS