Vom Puppy Kjøttboller 2,5kg

Vom Puppy Kjøttboller 2,5kg
Vom Puppy Kjøttboller 2,5kg

Vom Puppy Kjøttboller 2,5kg

Frysevarer som Vom & Hundemat kan kun handles i våre fysiske butikker: Oversikt over våre PetXL butikker. 

Vom og Hundemat har utviklet en egen blanding til valper som består av kylling, storfevom, laks, egg og okselever. Blandingen sikrer valpen rikelig med nødvendige næringsstoffer og tar spesielt hensyn til valpens protein- og energibehov.

I alle fullfôr fra V&H vil bein og brusk fra kylling være en naturlig og næringsrik del av fôret. Bein og brusk er ernæringsmessig svært verdifullt i et råfôr, og bidrar som en naturlig kilde til eksempelvis kalsium og fosfor. Både hunden og valpen har et fordøyelsessystem som er utstyrt for å klare å spise animalske råvarer som kjøtt og bein. Råvarene i VOM PUPPY blir også kvernet ned slik at fôret skal være så lett fordøyelig som mulig, samtidig som det tar hensyn til fôrets strukturelle behov.

Analytiske bestanddeler:
Protein 15 %
Fett 16 %
Karbohydrater 0 %
Tørrstoff 33-35 %
Aske 5 %
Kalsium 0,9 %
Fosfor 0,6 %
OE* 2050 kcal/kg
OE* fra fett 71 %
OE* fra protein 29 %

For å beregne mengde PUPPY, tar du utgangspunkt i veiledende anbefalinger nedenfor.
Mengden må justeres og tilpasses akkurat din valp. Det finnes ingen fasit – noen trenger mer, andre mindre. Det kan være stor variasjon mellom valper av samme rase, alder og størrelse. Valpens energibehov variere også mye med rase, miljø, stress- og aktivitetsnivå. Det er viktig å følge med på valpens vekt og prøve seg frem til hva som er den perfekte dagsrasjonen og justerer underveis.

Fôringsmengde
Ved fullfôring med PUPPY, gi ca. 4-5% av valpens nåværende kroppsvekt frem til den veier ca. 40% av forventet normal voksenvekt. Dersom valpen veier 4 kilo vil 5% tilsvare ca. 200 gram.
Mellom ca. 40-80% av forventet voksenvekt gi ca. 3,5% av nåværende kroppsvekt daglig. Frem til hunden er utvokst trapper du ned til ca. 2% av kroppsvekten per dag.
Kombinerer du PUPPY med annet valpefôr må du ta det med i betraktningen i den totale mengden som gis.

Fôring
VOM PUPPY kan gis alene som fullfôr eller i kombinasjon med annet valpefôr fra 3-4 ukers alder og frem til valpen er ferdig utvokst ved ca. 1 år. Når valpen er ferdig utvokst varierer avhengig av rase.
I starten er det viktig at man gradvis introduserer valpen for fast føde. Gi helst små mengder av gangen gjerne blandet ut med litt vann. Etter hvert som tispa sin melkeproduksjon minker kan du gradvis øke mengden PUPPY og fjerne vannet som ble tilsatt under introduksjonen. PUPPY er også godt egnet til drektige og lakterende tisper.

Appetitt
Det er viktig å innarbeide gode rutiner for å ta vare på valpens appetitt. Den bør spise når den tilbys mat, om valpen ikke spiser innen rimelig tid kan maten settes inn i kjøleskapet. Prøv igjen litt senere.
En ny familie medfører ofte store forandringer for den lille valpen. I den forbindelse kan man oppleve at enkelte valper har lite eller ingen appetitt. Dette er helt normalt og vil gå seg til. Ikke fall for fristelsen å tilby en småspist valp stadig mer smakfull mat selvom appetitten uteblir. Dette kan på sikt gi en kresen hund.

Lagerstatus - Utsolgt gjelder for nettbutikken. Produktene er vanligvis alltid på lager i fysisk butikk, for å sjekke lagerstatus ta kontakt direkte med din nærmeste PetXL butikk. 

Mer informasjon
Merke VOM
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Fersk
Alder Valp
Rasestørrelse Alle
Smak Kylling, Storfe, Laks
Spesielle behov Høyt energibehov, Kresen, Lite karbohydrater
Produsent land Norge
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS