Eukanuba Adult Large Salmon & Barley 2,5kg

Kunder som så på dette så også på
Eukanuba Adult Large Salmon & Barley 2,5kg
Eukanuba Adult Large Salmon & Barley 2,5kg

Eukanuba Adult Large Salmon & Barley 2,5kg

VIKTIGE FORDELER

  • Prebiotic FOS & beet pulp to help support healthy digestion
  • L-karnitin bidrar til vektkontroll
  • Glukosamin bidrar til sunne ledd, og kalsium bidrar til sterk beinbygning
  • Formen på fôrkulene og det unike DentaDefense-systemet bidrar til rene og sunne tenner
  • Spinat: en naturlig kilde til jern
  • Naturlige kilder til omega 6 og omega 3 bidrar til sunn hud og blank pels

Eukanuba tørrfôr i form av fôrkuler har et høyt innhold av laks og bygg. Fôret passer perfekt til voksne hunder av store raser. Den skreddersydde fiberblandingen med prebiotika og sukkerbete bidrar også til sunn fordøyelse. Fôret inneholder naturlige kilder til glukosamin og kalsium som bidrar til sunne ledd og sterk beinbygning slik at hunden kan ha et aktivt liv. Kylling er en proteinkilde som sammen med laksen bidrar til sterke muskler. Eukanuba tørrfôr inneholder også L-karnitin. Det er med på å redusere kroppsfett. Hunden kan holde en optimal kroppsvekt, og det blir mindre belastning på leddene. Spinat er en naturlig kilde til jern. De enestående sekskantede fôrkulene og DentaDefense tannpleiesystem bidrar til rene, sunne tenner over tid. Fôrkulene fra Eukanuba er også med på å gjøre huden sunn og pelsen blank med naturlige kilder til omega 6 og omega 3. De bidrar til at hunden mister mindre pels. Fôret er 100 % fullverdig og balansert. Eukanuba har et høyt innhold av laks og bygg. Det passer perfekt til voksne hunder av store raser som for eksempel schäferhund, labrador, rottweiler og golden retriever.

Ingredienser: Laks (14.2%), dried chicken & turkey (en naturlig kilde til glukosamin og kondroitinsulfat), bygg (14.2%), mais, oats, sorghum, fiskemel, tørket betemasse (2.6%), svinefett, sunflower oil, chicken gravy, mineraler (omfatter natriumheksametafosfat 0.35%), fruktooligosakkarider (0.25%), tørket spinat (0.1%), tørket ølgjær, glukosamin (from animal tissues) (0.04%).

Næringsstoff Prosent
Råprotein 23%
Råolje og råfett 13%
Omega-6-fettsyrer 3.5%
Omega-3-fettsyrer 0.77%
Råaske 6.7%
Crude fibre 2.1%
Kalsium 1.35%
Fosfor 1.09%

 

Additives: *(/kg),
Vitamins: vitamin A: 45821IU, vitamin D₃: 1520IU, vitamin C: 57mg, vitamin E: 255mg, beta-carotene: 5mg/kg. Sporstoffer: copper (II) sulphate pentahydrate (kobber): 11mg, kaliumjodid (iodine): 2.1mg, iron (II) sulphate monohydrate (jern): 56mg, mangansulfat-monohydrat (mangan): 32mg, sinkoksid (sink): 94mg, natriumselenitt (selen): 0.06mg.

*Tilsatte mengder ved produksjon.

Mer informasjon
Merke Eukanuba
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Smak Laks
Produsent land Nederland
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS