Eukanuba Adult Large Breed Lamb & Rice 12kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Eukanuba Adult Large Breed Lamb & Rice 12kg
Eukanuba Adult Large Breed Lamb & Rice 12kg

Eukanuba Adult Large Breed Lamb & Rice 12kg

  • Skreddersydd fiberblanding med prebiotika (FOS), MOS og sukkerbete som bidrar til sunn fordøyelse
  • Glukosamin bidrar til sunne ledd, og kalsium bidrar til sterk beinbygning
  • L-karnitin bidrar til vektkontroll
  • Formen på fôrkulene og det unike DentaDefense-systemet bidrar til rene og sunne tenner
  • Naturlige kilder til omega 6 og omega 3 bidrar til sunn hud og blank pels
  • Gurkemeie: en naturlig kilde til antioksidanter

Eukanuba tørrfôr i form av fôrkuler har et høyt innhold av lam og ris. Fôret passer perfekt til voksne hunder av store raser. Det egner seg ekstra godt for hunder med sensitiv mage. Lammet og risen er av førsteklasses kvalitet og lette å fordøye. Den skreddersydde fiberblandingen med prebiotika og sukkerbete bidrar også til sunn fordøyelse. Fôret inneholder naturlige kilder til glukosamin og kalsium som bidrar til sunne ledd og sterk beinbygning slik at hunden kan ha et aktivt liv. Kylling er en proteinkilde som sammen med lammet bidrar til sterke muskler. Eukanuba tørrfôr inneholder også L-karnitin. Det er med på å redusere kroppsfett. Hunden kan holde en optimal kroppsvekt, og det blir mindre belastning på leddene. De enestående sekskantede fôrkulene og DentaDefense tannpleiesystem bidrar til rene, sunne tenner over tid. Fôrkulene fra Eukanuba er også med på å gjøre huden sunn og pelsen blank med naturlige kilder til omega 6 og omega 3. De bidrar til at hunden mister mindre pels. Eukanuba tørrfôr er beriket med gurkemeie, en naturlig kilde til antioksidanter som styrker immunforsvaret. Fôret er 100 % fullverdig og balansert. Eukanuba har et høyt innhold av lam og ris. Det passer perfekt til voksne hunder av store raser som for eksempel schäferhund, labrador, rottweiler og golden retriever.

Ingredienser: tørket kyllong og kalkun (en naturlig kilde til glukosamin og kondroitinsulfat) , lam (14%), ris (14%), mais, bygg, sorghum, svinefett, tørket betemasse (2.6%), tørket egg, fiskemel, chicken gravy, mineraler (omfatter natriumheksametafosfat 0.35%), fruktooligosakkarider (0.25%), mannanoligosaccharides (0.13%), turmeric (0.1%), tørket ølgjær, glukosamin (from animal tissues) (0.04%).

ANALYTISKE BESTANDDELER  PROSENT
Protein 23 %
Fett 13 %
Omega-6-fettsyrer 1.82 %
Omega-3-fettsyrer 0.22 %
Råaske 6.7 %
Råfiber 2 %
Kalsium 1.35 %
Fosfor 1.07 %

Additives: *(/kg)
Vitamins: vitamin A: 47848IU, vitamin D₃: 1588IU, vitamin C: 60mg, vitamin E: 266mg, L-karnitin: 50mg, beta-carotene: 5mg. Sporstoffer: copper (II) sulphate pentahydrate (kobber): 10mg, kaliumjodid (iodine): 2mg, iron (II) sulphate monohydrate (jern): 54mg, mangansulfat-monohydrat (mangan): 31mg, sinkoksid (sink): 91mg, natriumselenitt (selen): 0.07mg.

*Tilsatte mengder ved produksjon.

Mer informasjon
Merke Eukanuba
EAN 8710255121161
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Stor (26 - 44 kg)
Smak Kalkun, Kylling, Lam
Produsent land Netherlands
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS