Eukanuba Puppy Large Lamb & Rice 12kg

Abonnementsdetaljer
Kunder som så på dette så også på
Eukanuba Puppy Large Lamb & Rice 12kg
Eukanuba Puppy Large Lamb & Rice 12kg

Eukanuba Puppy Large Lamb & Rice 12kg

  • Skreddersydd fiberblanding med prebiotika (FOS), MOS og sukkerbete som bidrar til sunn fordøyelse
  • Kalsium er med på å gi sunn beinvekst og -utvikling
  • Høyt innhold av lam, en naturlig kilde til protein som bidrar til å bygge sterke muskler
  • DHA bidrar til valpens læringsevne
  • Naturlige kilder til omega 6 og omega 3 bidrar til sunn hud og blank pels
  • Gurkemeie: en naturlig kilde til antioksidanter

Eukanuba tørrfôr i form av fôrkuler har et høyt innhold av lam og ris. Fôret passer perfekt til valper i vekst av store raser i alderen 1-12 måneder. Det egner seg ekstra godt for valper med sensitiv mage. Lammet og risen er av førsteklasses kvalitet og lette å fordøye. Den skreddersydde fiberblandingen med prebiotika og sukkerbete bidrar også til sunn fordøyelse. Fôret inneholder naturlige kilder til glukosamin og kalsium som bidrar til sunne ledd og sterk beinbygning slik at valpen kan ha et aktivt liv. Kylling er en proteinkilde som sammen med lammet bidrar til sterke muskler. Eukanuba tørrfôr inneholder også L-karnitin. Det er med på å redusere kroppsfett. Valpen kan holde en optimal kroppsvekt, og det blir mindre belastning på leddene. De enestående sekskantede fôrkulene bidrar til rene, sunne tenner over tid. Fôrkulene fra Eukanuba er også med på å gjøre huden sunn og pelsen blank med naturlige kilder til omega 6 og omega 3. De bidrar også til at valpen mister mindre pels. Eukanuba tørrfôr er beriket med gurkemeie, en naturlig kilde til antioksidanter som styrker immunforsvaret. Fôret er 100 % fullverdig og balansert. Eukanuba har et høyt innhold av lam og ris. Det passer perfekt til valper i vekst av store raser som for eksempel schäferhund, labrador, rottweiler og golden retriever.

Ingredienser: Tørket kylling og kalkun, lam (14%), ris (14%), mais, sorghum, maisgryn, tørket egg, fiskemel, svinefett, tørket betemasse (2.6%), chicken gravy, fiskeolje, mineraler, fruktooligosakkarider (0.25%), mannanoligosaccharides (0.13%), turmeric (0.1%), tørket ølgjær.

NÆRINGSSTOFF PROSENT
Råprotein 26%
Råolje og råfett 14%
Omega-6-fettsyrer 2%
Omega-3-fettsyrer 0.51%
DHA 0.18%
Råaske 5.2%
Crude fibre 1.4%
Kalsium 0.9%
Fosfor 0,75%

 

Additives: *(/kg)
Vitamins: vitamin A: 46385IU, vitamin D₃: 1539IU, vitamin C: 58mg, vitamin E: 258mg, beta-carotene: 5mg/kg. Sporstoffer: copper (II) sulphate pentahydrate (kobber): 10mg, kaliumjodid (iodine): 1.9mg, iron (II) sulphate monohydrate (jern): 51mg, mangansulfat-monohydrat (mangan): 30mg, sinkoksid (sink): 86mg, natriumselenitt (selen): 0.03mg.

*Tilsatte mengder ved produksjon.

Mer informasjon
Merke Eukanuba
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Valp
Rasestørrelse Alle
Produsent land Nederland
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS