Pet Head Ditch The Dirt Shampoo 300ml

Pet Head Ditch The Dirt Shampoo 300ml Pet Head Ditch The Dirt Shampoo 300ml
Pet Head Ditch The Dirt Shampoo 300ml

Pet Head Ditch The Dirt Shampoo 300ml

Ditch the Dirt er den dypt rensende serien med charcoal powder for en dypt rengjørende og nøytraliserende effekt av pels som lukter vondt. Denne shampooen er basen i serien, som med sin dypt rensende egenskaper, også er et vegansk og mildt produkt laget for hunders sensitive hud. 

Med en deilig duft av appelsin som er en forfriskende og energisk lukt av orientalsk base. Serien inneholder appelsin, blod appelsin, jasmin, geranium fra Sør-Afrika, rav, tonkabønne og sandeltre. 
Det deodoriserende inneholdet er kullpulver som fungerer som en magnet for å tiltrekke smuss og oljer ut av skitten hud og pels. Appelsinskallolje hjelper til med å eliminere de dårlige luktene mens rosmarinbladekstrakt gjør pelsen sterkere.

Hvordan: Vask hunden forsiktig i vann, og hell deretter på shampoen og masser godt, og unngå øyne og ører. Skyll grundig! Påfør deretter Ditch the dirt Balsam dersom du har en rase med lang/krøllete pels som kan bli flokete, eller dersom du ønsker ekstra myk pels.

Alle Pet Head-produktene er uten parabener, surfaktant stoffer eller fargestoffer. Glutenfri og nøtterfri. Alle ingrediensene er fullstendig oppført i emballasjen. Pet Head er ett vegansk produkt!

Rosemary leaf extract - Gjør pelsen sterkere.

Orange Peel Oil - for myk og glansfull pels.

Charcoal Powder - renser og fjerner urenheter i pels og hud.

Aloe Vera - mykgjør og beroliger huden.

Mer informasjon
Merke Pet Head
Abonnement Nei
Dyr Hund
Rasestørrelse Alle
Produsent land USA
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS