Pet Head Sensitive Soul Shampoo 300ml

Pet Head Sensitive Soul Shampoo 300ml Pet Head Sensitive Soul Shampoo 300ml
Pet Head Sensitive Soul Shampoo 300ml

Pet Head Sensitive Soul Shampoo 300ml

Sensitive Soul serien fra Pet Head er til de mest delikate firbeinte med sensitiv hud. Beroliger kløende hud med en betennelsesdempende effekt. Samtidig som den rengjør skitten pels på en skånsom og mild måte. 

En shampoo beriket med kokosnøttolje som hjelper å berolige irritert og kløende hud. Har en søt og fruktig duft av kokos og med hint av vanilje. 

En serie fullpakket med havregryn og marulaolje, renser forsiktig og beroliger delikat hud. Både havregryn og Calendula-ekstrakt fungerer som betennelsesdempende og har beroligende egenskaper, mens Marula-oljen gir ekstra fuktighet og nærende effekt til pelsen.

Hvordan: Vask hunden forsiktig i vann, og hell deretter på shampoen og masser godt, og unngå øyne og ører. Skyll grundig! Påfør deretter Sensitive soul Balsam dersom du har en hund som trenger litt ekstra pleie for pelsen, som til eksempel får lett floker. 

Alle Pet Head-produktene er uten parabener, surfaktant stoffer eller fargestoffer. Glutenfri og nøtterfri. Alle ingrediensene er fullstendig oppført i emballasjen. Pet Head er ett vegansk produkt!

Havregrynekstrakt - betennelsesdempende

Calendula Extract - Beroligende effekt for sensitiv hud

Marula Oil - Fuktighetskrem og nærende effekt

Aloe Vera - myker og beroliger huden

Mer informasjon
Merke Pet Head
Abonnement Nei
Dyr Hund
Rasestørrelse Alle
Produsent land USA
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS