Royal Canin Exigent Våtfor 12x85gr

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Exigent Våtfor 12x85gr Royal Canin Exigent Våtfor 12x85gr Royal Canin Exigent patè for kresne hunder.  12 X 85gr Royal Canin Exigent patè for kresne hunder.  12 X 85gr
Royal Canin Exigent Våtfor 12x85gr

Royal Canin Exigent Våtfor 12x85gr

Royal Canin Exigent Adult Våtfôr til hund   
Fullfôr til hunder - Tilpasset voksne hunder over 10 måneder - For kresne hunder
Visste du at hunden din har god smak? Ved måltider vil hunden din ikke bare vurdere teksturen, men også aromaen og størrelsen på bitene i fôret du gir. Hvis hunden din er kresen, kan du tilfredsstille appetitten med svært smakelig, komplett ernæring som hunden ikke bare vil spise, men også nyte.ROYAL CANIN® Exigent Loaf passer til hunder i alle størrelser og er fullt av næringsstoffer som hunden din trenger for å leve et sunt liv. Hjelp hunden din til å spise riktig med denne smakelige gourmetoppskriften som selv de mest kresne hundene liker.Den fyldige pateen i ROYAL CANIN® Exigent Loaf tilberedes direkte i posen, slik at all aromaen lukkes inne. Våre næringsstoffer av høy kvalitet sørger for en smak og tekstur som hunden din ikke kan motstå.Alle Royal Canin-fôrtypene er ernæringsmessig komplette og inneholder 100 % av fettet, proteinene, fibrene, vitaminene og mineralene av høy kvalitet som hunden din trenger for livslang god helse.I tillegg til denne smakelige pateen er vårt Exigent-ernæringsprogram også tilgjengelig som knasende fôrkuler. Begge er ernæringsmessig komplette og utfyller hverandre perfekt. Prøv gjerne pateen som en smakelig topping til fôrkulene.

SAMMENSETNING: Kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, korn, mineraler, forskjellige sukkerarter.   

ANALYTISKE BESTANDDELER: Protein: 8,5% - Fett: 5,9% - Aske: 1,7% - Råfiber: 1,3% - Vann: 79,5%
85 g

Tilfredsstiller kresne appetitter
De puteformede fôrkulene i ROYAL CANIN® Exigent har en spennende, knasende tekstur og er fyllt med en paté av smaksrike næringsstoffer. Den knasende utsiden har et velsmakende, fettholdig belegg, mens patéfyllet er både fyldig og svært smakelig. 

Innhold: Exigent 12x85 g

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 9003579009451
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS