Royal Canin Hairball Care Adult Tørrfôr til katt 4kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Hairball Care Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Hairball Care Adult Tørrfôr til katt 4kg Royal Canin Hairball Care Adult Tørrfôr til katt
Royal Canin Hairball Care Adult Tørrfôr til katt 4kg

Royal Canin Hairball Care Adult Tørrfôr til katt 4kg

Komplett og balansert fôr til voksne katter - Anbefalt for å bidra til å redusere dannelsen av hårballer

Katter bruker ofte mye tid på pelsstell, og de kan derfor svelge store mengder pels. Hår som svelges kan resultere i dannelse av hårballer som deretter enten gulpes opp eller passerer ut via avføringen.ROYAL CANIN® Hairball Care består av en spesifikk blanding av kostfibre, blant annet psyllium (som er slimdannende) og uløselige fibre for å bidra til stimulering av naturlig, sunn passasje gjennom tarmen. Dette fører til at hår som svelges daglig, kan elimineres via avføringen i stedet for å bygge seg opp i magen og bli gulpet opp.ROYAL CANIN® Hairball Care inneholder en presis kombinasjon av næringsstoffer med høyt proteininnhold (34 %) og et høyt fettinnhold (15 %) for å sikre at et sunt nivå av næringsstoffer effektivt opprettholdes.ROYAL CANIN® Hairball Care har vist seg å eliminere dobbelt så mye overflødig hår i kattens kropp etter bare 14 dagers fôring.For å imøtekomme de individuelle preferansene til enhver katt er ROYAL CANIN® Hairball Care også tilgjengelig som våtfôr i smakelig saus. Hvis du vurderer kombinasjonsfôring, følger du ganske enkelt fôringsveiledningen vår for å sikre at katten din får en nøyaktig mengde av både våt- og tørrfôr for optimale fordeler.

SAMMENSETNING: tørket fjørfeprotein, vegetabilsk proteinisolat*, mais, vegetabilske fibre, ris, animalsk fett, hydrolysat av animalsk protein, hvete, maismel, maisgluten, betefiber, gjærsorter og deler av disse, mineraler, soyaolje, fiskeolje, fruktooligosakkarider, psylliumfrø og -skall (0,5 %).

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 34 % - Fett: 15 % - Aske: 6,9 % - Råfiber: 6,9 % - Dietetiske fibre (total): 15,2 %

Innhold: 4kg

Reduserer dannelse av hårballer
Består av en spesifikk blanding av kostfibre, blant annet psyllium og uløselige fibre for å bidra til stimulering av naturlig, sunn passasje gjennom tarmen. Dette fører til at hår som svelges daglig, kan elimineres via avføringen i stedet for å bygge seg opp i magen og bli gulpet opp.

Sunne urinveier
Innholdet av balanserte mineralnivåer gir ytterligere fordeler for katten ved å fremme sunne urinveier.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550721417
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Vekt 4kg
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS