Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt 10kg

Kunder som så på dette så også på
Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt
Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt

Royal Canin Sensible Adult Tørrfôr til katt 10kg

Balansert fullfôr for voksne katter over 1 år - Sensitiv fordøyelse

Hos noen katter kan fordøyelsessystemet reagere på visse typer mat. Hvis dette er tilfellet for katten din, kan det være nødvendig å endre dietten for å få ro i magen. Det er mange næringsstoffer som kan ha en beroligende effekt på fordøyelsessystemet for katter. ROYAL CANIN® Sensible 33 tørrfôr er egnet for voksne katter i alderen 1–7 år, og er spesielt utviklet for å støtte voksne katter som viser tegn på følsomhet overfor visse typer fôr. Den inneholder en eksklusiv kombinasjon av næringsstoffer for å styrke og støtte optimal fordøyelse. Sensible 33 er veldig velsmakende. Den har tre forskjellige kibble-former og nøye utvalgte smaker for å stimulere fôropptaket og lette fordøyelsen. I tillegg er den formulert for å fremme sunne urinveier hos voksne katter som din. Når kattens fordøyelsessystem viser tegn på bedring, kan du fortsette å mate den ROYAL CANIN® Sensible 33. Fôret er spesialdesignet ikke bare for å støtte kattens fordøyelse, men også for å opprettholde den.

SAMMENSETNING: tørket fjærfeprotein, ris, animalsk fett, mais, vegetabilsk proteinisolat*, tørket svineprotein*, hvetemel, hvete, hydrolysat av animalsk protein, maisgluten, gjær og deler derav, betefiber, mineraler, fiskeolje, vegetabilsk protein fibre, soyaolje, fruktooligosakkarider.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 33 % - Fett: 22 % - Aske: 7,4 % - Råfiber: 1,6 %.

Innhold: 10 kg

Høy smak
Dekker appetitten til tispen i begynnelsen av drektigheten på grunn av nøye utvalgte smaker.

Konsentrert energi
Høykonsentrert energisammensetning for å gi den store katten energinivået den trenger.

Sunne urinveier
Bidrar til å fremme sunne urinveier.

Optimal fordøyelse
Noen katter har sensitiv fordøyelse som kan føre til løs avføring. Sensible 33 inneholder en kombinasjon av næringsstoffer som støtter optimal fordøyelse (L.I.P.*) og prebiotika (inkludert FOS), for en balansert tarmflora. *L.I.P.: Proteiner som er lett fordøyelige.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550702355
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Vekt 10kg
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS