Royal Canin Sensory Taste Gravy 12x85g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Sensory Taste Gravy 12x85g Royal Canin Sensory Taste Gravy 12x85g
Royal Canin Sensory Taste Gravy 12x85g

Royal Canin Sensory Taste Gravy 12x85g

– Sansestimulering:  ROYAL CANIN® SENSORY Taste bidrar til å stimulere kattens sanser og forbedrer fôringsopplevelsen.
– Foretrekkes instinktivt: Sammensatt for å matche den optimale makronæringsprofilen som instinktivt foretrekkes av voksne katter.
– Sunne urinveier: Bidrar til å støtte sunne urinveier. 

Selv om katter har færre smaksløker og smakssansen ikke er spesielt sterk, er den likevel unikt spesialisert. På grunn av sin bakgrunn som kjøtteter er katter følsomme for kjøttaktige smaker som forbindes med noe velsmakende, så selv om smaksspekteret er mindre, har de fremdeles en sterk følsomhet for smak. Kattens velvære øker når kostholdet ikke bare er næringsrikt, men også variert. Sammensetningen av ROYAL CANIN® Sensory Taste er utviklet med sterke smaker som er preget av en stekt, kjøttaktig smak og spor av svovel som stimulerer kattens unike smakssans, noe som gjør fôringsritualet til en sansemessig rik opplevelse. 

Andre produkter i ROYAL CANIN® Sensory-serien inkluderer Sensory Smell og Sensory Feel, hver med sin egen attraktive sammensetning for å stimulere kattens appetitt og skape en sansemessig rik fôringsopplevelse.    

Denne sammensetningen er spesielt utviklet for å matche den optimale makronæringsprofilen som instinktivt foretrekkes av voksne katter. Denne sammensetningen inneholder også en kombinasjon av næringsstoffer som bidrar til å støtte urinveiene til den voksne katten. Blandet fôring med både våtfôr og tørrfôr gir katten din en rekke teksturer, noe som bidrar til å stimulere appetitten ytterligere. Fôring med en blanding av våtfôr og tørrfôr er også et godt alternativ for kresne katter. Sørg for å følge riktig fôringsmengde for å sikre sunne porsjoner. Våtfôrsortimentet Sensory™ kan integreres i blandingsfôringsrutinen for alle tørrfôrprodukter i Feline Health Nutrition-serien for voksne katter. 

SAMMENSETNING: kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, ekstrakt av vegetabilske proteiner, korn, mineraler, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, gjær, oljer og fett. TILSETNINGSSTOFFER (pr. kg): Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 130 IE, Jern (3b103): 5 mg, Jod (3b202): 0,35 mg, Kobber (3b405, 3b406): 2,8 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 1,6 mg, Sink (3b603, 3b605, 3b606): 16 mg. 

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 11,5 % - Fett: 2,8 % - Aske: 1,6 % - Råfiber: 0,5 % - Væske: 79,5 %. 

 

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 9003579018859
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Våtfôr
Spesielle behov Kresen
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS