Royal Canin Sensory Feel Gravy 12x85g

Royal Canin Sensory Feel Gravy 12x85g Royal Canin Sensory Feel Gravy 12x85g
Royal Canin Sensory Feel Gravy 12x85g

Royal Canin Sensory Feel Gravy 12x85g

– SANSEMESSIG STIMULERING: Laget for å bidra til å stimulere kattens sanser og forbedre fôringsopplevelsen.
– BERØRINGSSTIMULERING: Stimulerer kattens munnfølelse med en unik tekstur.
– FORETREKKES INSTINKTIVT: Sammensatt for å stemme overens med den optimale makronæringsprofilen som voksne katter instinktivt foretrekker.
– SUNNE URINVEIER: Bidrar til å støtte sunne urinveier. 

Katter er dyr med skarpe sanser som de bruker i forbindelse med valg av fôr. For katter er ethvert måltid en taktil hendelse, og forskjellige teksturer har sterk innflytelse på hele fôringsopplevelsen. ROYAL CANIN® Sensory Feel er spesielt utviklet med unike teksturer for å stimulere kattens sanser og er sammensatt for å bidra til optimalt velvære ved hjelp av sansemessig variasjon. Kattens velvære øker når kostholdet ikke bare er næringsrikt, men også variert. ROYAL CANIN® Sensory Feel har en svært attraktiv sammensetning med en unik tekstur som er utviklet for å stimulere kattens raffinerte sanser gjennom følelsen i munnen (følelsen som fôret stimulerer). Andre produkter i ROYAL CANIN® Sensory-serien inkluderer Sensory Taste og Sensory Smell, hver med sin egen attraktive sammensetning for å stimulere kattens appetitt og skape en sansemessig rik fôringsopplevelse.    

Denne sammensetningen er spesielt utviklet for å matche den optimale makronæringsprofilen som instinktivt foretrekkes av voksne katter. Denne sammensetningen inneholder også en kombinasjon av næringsstoffer som bidrar til å støtte urinveiene til den voksne katten. Takket være vår innovative produksjonsteknologi har Sensory Feels blanding av kjøttlignende biter i saus fysiske egenskaper som gir teksturelle følelser som både overrasker og bidrar til å stimulere kattens sanser, noe som gjør kattens fôringsritual til en sansemessig rik opplevelse. Blandet fôring med både våtfôr og tørrfôr gir katten din en rekke teksturer, noe som bidrar til å stimulere appetitten ytterligere. Fôring med en blanding av våtfôr og tørrfôr er også et godt alternativ for kresne katter. Sørg for å følge riktig fôringsmengde for å sikre sunne porsjoner. Våtfôrsortimentet Sensory™ kan integreres i blandingsfôringsrutinen for alle tørrfôrprodukter i Feline Health Nutrition-serien for voksne katter. 

SAMMENSETNING: kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, korn, fisk og biprodukter av fisk, ekstrakt av vegetabilske proteiner, mineraler, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, oljer og fett, forskjellige sukkerarter. TILSETNINGSSTOFFER (pr. kg): Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 60 IE, Jern (3b103): 3 mg, Jod (3b202): 0,35 mg, Kobber (3b405, 3b406): 2,8 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 1 mg, Sink (3b603, 3b605, 3b606): 10 mg.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 10,5 % - Fett: 2,8 % - Aske: 1,5 % - Råfiber: 0,5 % - Væske: 79,6 %.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 9003579018934
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Våtfôr
Spesielle behov Kresen
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS