Royal Canin Sensory Smell Gravy 12x85g

Abonnementsdetaljer
Royal Canin Sensory Smell Gravy 12x85g Royal Canin Sensory Smell Gravy 12x85g
Royal Canin Sensory Smell Gravy 12x85g

Royal Canin Sensory Smell Gravy 12x85g

– SANSEMESSIG STIMULERING: Laget for å bidra til å stimulere kattens sanser og forbedre fôringsopplevelsen.
– LUKTSTIMULERING: Stimulerer kattens kraftige luktesans.
– FORETREKKES INSTINKTIVT: Sammensatt for å stemme overens med den optimale makronæringsprofilen som voksne katter instinktivt foretrekker.
 – SUNNE URINVEIER: Bidrar til å støtte sunne urinveier. 

Katter er dyr med skarpe sanser som de bruker i forbindelse med valg av fôr. Kattens første kontakt med fôret skjer via nesen, så kattens aksept av fôret er ofte svært avhengig av aromaen. ROYAL CANIN® Sensory Smell er spesielt sammensatt for å stimulere og appellere til kattens kraftige og raffinerte luktesans, samtidig som det støtter optimalt velvære gjennom sansemessig variasjon. Kattens velvære øker når kostholdet ikke bare er næringsrikt, men også variert. Sammensetningen av ROYAL CANIN® Sensory Smell er utviklet med en aromatisk profil som er svært attraktiv for kattens luktesans. Aromaprofilen har en sammensetning som fører til at smakene sprer seg raskere og mer intenst rundt fôret, noe som gir en mer oppslukende og sansemessig rik fôringsopplevelse. 

Andre produkter i ROYAL CANIN® Sensory-serien inkluderer Sensory Taste og Sensory Feel, hver med sin egen attraktive sammensetning for å stimulere kattens appetitt og skape en sansemessig rik fôringsopplevelse.    

Denne sammensetningen er spesielt utviklet for å matche den optimale makronæringsprofilen som instinktivt foretrekkes av voksne katter. Denne sammensetningen inneholder også en kombinasjon av næringsstoffer som bidrar til å støtte urinveiene til den voksne katten. Blandet fôring med både våtfôr og tørrfôr gir katten din en rekke teksturer, noe som bidrar til å stimulere appetitten ytterligere. Fôring med en blanding av våtfôr og tørrfôr er også et godt alternativ for kresne katter. Sørg for å følge riktig fôringsmengde for å sikre sunne porsjoner. Våtfôrsortimentet Sensory™ kan integreres i blandingsfôringsrutinen for alle tørrfôrprodukter i Feline Health Nutrition-serien for voksne katter. 

SAMMENSETNING: kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, fisk og biprodukter av fisk, korn, ekstrakt av vegetabilske proteiner, mineraler, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, gjær. TILSETNINGSSTOFFER (pr. kg): Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 120 IE, Jern (3b103): 4 mg, Jod (3b202): 0,35 mg, Kobber (3b405, 3b406): 2,8 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 1,2 mg, Sink (3b603, 3b605, 3b606): 12 mg. 

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 11,4 % - Fett: 2,7 % - Aske: 1,6 % - Råfiber: 0,5 % - Væske: 79,6 %. 

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 9003579018507
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Våtfôr
Spesielle behov Kresen
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS