Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr

Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr
Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr

Royal Canin Maine Coon Adult Tørrfôr til katt 400gr

Komplett og balansert fôr til katter - Spesielt til voksne Maine Coonkatter - Eldre enn 15 måneder

ROYAL CANIN® Maine Coon Adult-tørrfôret er sammensatt spesielt med tanke på behovene hos denne katterasen. Du kan føle deg trygg på at de ernæringsmessige behovene hos maine coon-katten din er like viktige for oss som de er for deg.  Maine coon er den største tamkatten i verden, og den imponerende størrelsen kommer sammen med en svært trivelig natur. Den solide beinstrukturen og den muskuløse kroppen kan gjøre katten opptil tre ganger tyngre enn en gjennomsnittlig katt.  På grunn av den store størrelsen og beinstrukturen, er det særlig viktig å opprettholde en god generell helse og sunne ledd.  Dette fôret er beriket med taurin, DHA og EPA (omega-3-fettsyrer) for å bidra til å støtte og opprettholde en sunn hjertefunksjon.  Maine coon har en stor kjeve som gir den en karakteristisk måte å plukke opp og tygge fôret på. Det er derfor fôrkulene er spesialdesignede, store og kubeformede – dette forlenger tyggetiden som bidrar til å fremme en god munnhygiene.  

For å imøtekomme de individuelle preferansene til enhver katt er ROYAL CANIN® Maine Coon Adult også tilgjengelig som våtfôr i smakelig saus. Hvis du vurderer blandet fôring, følger du ganske enkelt fôringsveiledningen vår for å sikre at katten får en nøyaktig mengde av både våt- og tørrfôr for optimale fordeler.

SAMMENSETNING: tørket fjørfeprotein, ris, mais, animalsk fett, maisgluten, vegetabilsk proteinisolat*, vegetabilske fibre, hydrolysat av animalsk protein, betefiber, mineraler, fiskeolje, soyaolje, psylliumfrø og -skall, gjærsorter og deler av disse, fruktooligosakkarider, hydrolysert gjær (kilde til mannanoligosakkarider), boragoolje, hydrolysat av krepsdyr (glukosaminkilde), mel av ringblomst, hydrolysat av brusk (kondroitinkilde).

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 31 % - Fett: 20 % - Aske: 7,4 % - Råfiber: 5 % - Pr. kg: Omega-6 fettsyrer: 48,7 g - Omega-3 fettsyrer: 10,1 g inkl. EPA/DHA: 3,5 g.

Innhold: 400gr

Hjerte
Inneholder taurin, EPA og DHA (omega-3-fettsyrer) som har betydning for hjertet.

Sunn hud og pels
Bidrar til å opprettholde en sunn hud og en velernært pels hos katten ved hjelp av en kombinasjon av bestemte næringsstoffer, inkludert aminosyrer, vitaminer og både omega-3 og omega-6-fettsyrer.

Sunne ledd og skjelett
Beriket med EPA og DHA for å bidra til å støtte sterke bein og sunne ledd.

Sunne urinveier
Innholdet av balanserte mineralnivåer gir ytterligere fordeler for katten ved å fremme sunne urinveier.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550710633
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS