Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr

Kunder som så på dette så også på
Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr
Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr

Royal Canin Maine Coon Kitten Tørrfôr til kattunge 400gr

Komplett og balansert fôr til katter - Spesielt til Maine Coonkattunger (til 15 måneders alder)

ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten-fôret er sammensatt spesielt med tanke på alle de ernæringsmessige behovene hos kattungen din. Ved å introdusere et næringsrikt kosthold på et tidlig stadium, bidrar du til å fremme god helse i fremtiden etter hvert som katten blir voksen.  Selv om fordøyelsessystemet til kattungen utvikler seg, er det fortsatt umodent. Derfor har kattungen din behov for et kosthold med proteiner i høy kvalitet som støtter og opprettholder en sunn fordøyelse. ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten inneholder et svært lettfordøyelig protein kjent som lite ufordøyelig protein (L.I.P.), i tillegg til prebiotika som bidrar til å støtte tarmfloraen til kattungen.  Etter hvert som maine coon-kattungen din vokser, fortsetter det naturlige forsvaret å utvikle seg. Antioksidantene (f.eks. vitamin E) bidrar til å støtte det naturlige forsvaret til kattungen mens den utvikler seg.  

For å imøtekomme de individuelle preferansene til enhver katt er ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten også tilgjengelig som våtfôr i smakelig saus. Hvis du vurderer blandet fôring, følger du ganske enkelt fôringsveiledningen vår for å sikre at katten får en nøyaktig mengde av både våt- og tørrfôr for optimale fordeler.

SAMMENSETNING: tørket fjørfeprotein, animalsk fett, ris, vegetabilsk proteinisolat*, mais, hvetemel, hydrolysat av animalsk protein, vegetabilske fibre, betefiber, gjærsorter og deler av disse, fiskeolje, soyaolje, fruktooligosakkarider, psylliumfrø og -skall, mineraler, hydrolysert gjær (kilde til mannanoligosakkarider), ekstrakt av gjær (kilde til betaglukaner), boragoolje, mel av ringblomst, hydrolysat av krepsdyr (glukosaminkilde), hydrolysat av brusk (kondroitinkilde).

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 36 % - Fett: 23 % - Aske: 8,3 % - Råfiber: 2,9 % - Kalsium: 1,32 % - Fosfor: 1,15 %.

Innhold: 400 g

Sunn fordøyelse
Kattungens fordøyelsessystem er ikke ferdig utviklet, og fortsetter å utvikle seg gradvis under vekstperioden. Inneholder en kombinasjon av høyt fordøyelige proteiner (L.I.P.*) for å støtte en sunn fordøyelse med et tilpasset innhold av fiber og prebiotika for å bidra til bedre balanse i tarmfloraen. *L.I.P.: Proteiner valgt på grunn av deres svært høye fordøyelighet.

Sunn, lang vekstperiode
Maine Coonkattungenes vekstperiode er uvanlig lang, noe som legger grunnlaget for rasens unike og kraftige benbygning. Med tilpasset energi- og proteininnhold, og nøyaktig balanserte vitaminer (inklusive vitamin D) og mineraler (inklusiver kalsium og fosfor) for å bidra til en sunn utvikling av både bein og ledd for balansert vekst.

Støtter immunsystemet
Kattungens immunsystem utvikler seg gradvis under vekstperioden. Et kompleks med antioksidanter, inklusive vitamin E, hjelper til å støtte kattungens naturlige forsvarssystem.

Spesielt til store kjever
Dette spesialdesignede, kubeformede tørrfôret er tilpasset Maine Coonkattungenes store kjeve i både form og konsistens. Det unike tørrfôret bidrar til bedre tygging og hjelper til bedre munnhygiene.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550770941
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Kattunge
Vekt 400g
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS