Royal Canin Mother & Babycat tørrfôr til katt og kattunge 10kg

brightness_16 stk. på lager
kr 1 179
Abonnementsdetaljer
Kunder som så på dette så også på
Royal Canin Mother & Babycat Tørrfôr til kattunge Royal Canin Mother & Babycat Tørrfôr til kattunge
Royal Canin Mother & Babycat Tørrfôr til kattunge

Royal Canin Mother & Babycat tørrfôr til katt og kattunge 10kg

Kattefôret ROYAL CANIN® Mother & Babycat er spesialtilpasset for å ivareta det høye energibehovet ved slutten av drektigheten og under diegivningen. Fôret er også sammensatt for å støtte utviklingen av kattunger som er opptil 4 måneder gamle.

I de 3 første ukene av livet er kattungene avhengige av melk fra moren sin. Etter denne perioden begynner de å vise interesse for halvfast føde. Først slikker de litt på fôret til moren, og etter hvert lærer de seg å tygge. Derfor er det lurt å fôre drektige og diegivende kattemødre med et næringsrikt fôr som er skreddersydd for å dekke de unike ernæringsmessige behovene til både mor og kattunger. Kattefôret ROYAL CANIN® Mother & Babycat er spesialtilpasset for å ivareta det høye energibehovet ved slutten av drektigheten og under diegivningen. Fôret er også sammensatt for å støtte utviklingen av kattunger som er opptil 4 måneder gamle. Nyfødte kattunger får beskyttende antistoffer gjennom råmelken til moren, men denne beskyttelsen reduseres over tid. Tørrfôret ROYAL CANIN® Mother & Babycat inneholder vitamin C og E som har støttende effekt på utviklingen av immunforsvaret. Dette fôret er beriket med omega-3-fettsyrer (DHA) for å bidra til å støtte utviklingen av hjernen hos unge kattunger. Takket være en kombinasjon av nyttig prebiotika (MOS) og svært lettfordøyelige proteiner, bidrar ROYAL CANIN® Mother & Babycat også til å støtte en sunn balanse i tarmens mikrobiota (tarmflora) for en god fordøyelse. Fôrkulene i ROYAL CANIN® Mother & Babycat er enkle å bløtlegge i vann til en fristende grøt som er velegnet til kattunger i avvenningsperioden og bidrar til å fremme væskeopptaket. Visste du at ernæringsbehovet til kattungen endrer seg etter hvert som den vokser? Innen 16 uker kommer kattungene til å trenge et spesialtilpasset fôr som ivaretar de ernæringsmessige behovene i den neste vekstfasen. På dette stadiet kan du bytte til ROYAL CANIN®-produkter for kattunger. Disse produktene finnes som tørrfôr og som våtfôr med biter i saus, gelé og paté. Hos Royal Canin jobber vi for å skape en bedre verden for katter og hunder. I over 50 år har vi jobbet i tett samarbeid med oppdrettere, veterinærer og kjæledyreksperter, og delt kunnskap og vitenskapelig forskning for å skape en unik tilnærming til presise ernæringsløsninger som er tilpasset individet. Alle produktene våre gjennomgår en omfattende kvalitetskontroll for å garantere optimal fôrkvalitet. Når kattemor og kattunger spiser ROYAL CANIN® Mother & Babycat, får de et komplett og balansert kosthold.

SAMMENSETNING: tørket fjørfeprotein, animalsk fett, maismel, hvetegluten*, ris, hydrolysert animalsk protein, produkter av gjær, betefiber, vegetabilske fibre, soyaolje, mineraler, fiskeolje, fruktooligosakkarider, hydrolysert gjær (kilde til mannanoligosakkarider og betaglukaner) (0,30 %), algeolje Schizochytrium sp. (DHA kilde), mel av ringblomst.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 34,0 % - Fett: 25,0 % - Aske: 7,3 % - Råfiber: 1,7 % - Vitamin E: 550 mg/kg - Vitamin C: 220 mg/kg - Omega-3 fettsyre (DHA): 0,19 %. Omsettelig energi: 4437 kcal/kg.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550931038
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Kattunge
Rasestørrelse Alle
Vekt 10kg
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS