Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt 10kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt
Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt

Royal Canin Outdoor 7+ Ageing Tørrfôr til katt 10kg

Komplett og balansert fôr til eldre katter (fra 7 til 12 år) som er i regelmessig aktivitet og har tilgang til å være ute

Hvis den aktive, voksne katten din tilbringer mye tid utendørs, er det viktig å velge et kosthold som gir den ernæringsmessige støtten den trenger for å opprettholde en optimal helse.  Tørrfôret ROYAL CANIN® Outdoor 7+ er sammensatt spesielt med tanke på alle de ernæringsmessige behovene hos eldre utekatter som din.  Det egner seg for aktive utekatter fra 7 år og oppover, og det inneholder et eksklusivt vitalitetskompleks som hjelper katten din med å møte de første tegnene på aldring.  Dette fôret er beriket med målrettede næringsstoffer som for eksempel polyfenoler fra grønn te, vitamin C, EPA og DHA. Omega-3-fettsyrer som EPA og DHA bidrar til å støtte sunne ledd etter hvert som katten blir eldre. ROYAL CANIN® Outdoor 7+ har et høyt kaloriinnhold for å sikre at det imøtekommer det høye energibehovet hos aktive katter som trives ute i friluft.  Dessuten bidrar denne sammensetningen av næringsstoffer til å opprettholde sunne urinveier hos voksne katter.

SAMMENSETNING: maismel, tørket fjørfeprotein, mais, animalsk fett, bygg, maisgluten, vegetabilsk proteinisolat*, hydrolysat av animalsk protein, betefiber, soyaolje, fiskeolje, gjærsorter og deler av disse, mineraler, hydrolysert gjær (kilde til mannanoligosakkarider), boragoolje, hydrolysat av krepsdyr (glukosaminkilde), mel av ringblomst, hydrolysat av brusk (kondroitinkilde).

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 28 % - Fett: 20 % - Aske: 5,8 % - Råfiber: 1,5 % - Fosfor: 0,79 % - EPA/DHA: 4 g/kg.

Innhold: 10 kg

Støtter et aktivt liv
Katter som kan gå ut har ofte et høyere kaloribehov. Outdoor 7+ imøtekommer energibehovet til aktive katter.

Sunne nyrer
En reduksjon i nyrefunksjonen er vanlig hos eldre katter. Outdoor 7+ inneholder et tilpasset forsforinnhold for å støtte en sunn nyrefunksjon.

Sunne urinveier
Utviklet for å bidra til sunne urinveier hos voksne katter.

Vitalitetskompleks
Outdoor 7+ er utviklet med et balansert innhold av vitaminer og mineraler for å fremme vitaliteten og støtte katter over 7 år når de første tegnene på aldring dukker opp. Fôret er beriket med utvalgte næringsstoffer inkludert pylyfenoler fra grønn te, vitamin C, EPA og DHA.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550784498
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Vekt 10kg
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS