Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr
Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr

Royal Canin Persian Adult Våtfôr til katt 12x85gr

Komplett fôr til katter - Spesielt for voksne perserkatter - Over 12 måneder (paté)

Perserkatten har offisielt den lengste og tetteste pelsen av alle katterasene!  Derfor inneholder våtfôret ROYAL CANIN® Persian Adult i paté en unik og eksklusiv kombinasjon av næringsstoffer som bidrar til å støtte hudens rolle som «barriere», opprettholder en sunn hud og sørger for at den lange pelsen er blank og skinnende.  

ROYAL CANIN Persian Adult paté har en delikat og tilpasset struktur for å oppnå optimal smakelighet. Det bidrar også til å opprettholde en sunn fordøyelse med en rekke svært lettfordøyelige proteiner og en bestemt kombinasjon av fibre, i tillegg til skreddersydde nivåer av vitaminer og mineraler. Perseren er en mellomstor katt, men kan virke større på grunn av den tykke pelsen og underullen. I tillegg til å fôre perserkatten din med Persian Adult paté, anbefaler vi at du steller pelsen og fjerner floker daglig. For å imøtekomme de individuelle preferansene til enhver katt er ROYAL CANIN® Persian Adult også tilgjengelig som tørrfôr med knasende og velsmakende fôrkuler.

SAMMENSETNING: kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, fisk og biprodukter av fisk, korn, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, oljer og fett, mineraler, forskjellige sukkerarter, gjær.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 9 % - Fett: 6 % - Aske: 1,9 % - Råfiber: 1 % - Væske: 78,5 %.

Innhold: 12x85 gr

God fordøyelse
Bidrar til å opprettholde en sunn fordøyelse.

Sunne urinveier
Hjelper å fremme sunne urinveier.

Svært lang pels
En kombinasjon av næringsstoffer som bidrar til å opprettholde en sunn hud og sørger for at den lange pelsen er blank og skinnende.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 9003579001165
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Våtfôr
Alder Voksen
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS