Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt 400 gr

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt 400 gr Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt
Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt

Royal Canin Sterilised Adult Tørrfôr til katt 400 gr

Komplett og balansert fôr til steriliserte/kastrerte katter (fra 1 til 7 år)

Når katten din har blitt kastrert/sterilisert, kan det være nødvendig å endre kostholdet for å sikre at næringsstoffene den inntar samsvarer med det endrede energibehovet.  ROYAL CANIN® Sterilised-tørrfôret til katter inneholder et moderat fettinnhold når det serveres i passelige daglige rasjoner – det hjelper katten din med å opprettholde en ideell kroppsvekt etter at den er kastrert/sterilisert. I tillegg inneholder Sterilised-fôret også en nøyaktig mineralbalanse som bidrar til å fremme og vedlikeholde sunne urinveier hos katten din, mens det økte proteininnholdet i fôret bidrar til å opprettholde en sunn muskelmasse. For å imøtekomme de individuelle preferansene til enhver katt er ROYAL CANIN® Sterilised også tilgjengelig som våtfôr i enten smakelig saus eller saftig gelé. Hvis du vurderer blandet fôring, følger du ganske enkelt fôringsveiledningen vår for å sikre at katten får en nøyaktig mengde av både våt- og tørrfôr for optimale fordeler.

SAMMENSETNING: tørket fjørfeprotein, mais, vegetabilsk proteinisolat*, vegetabilske fibre, animalsk fett, hydrolysat av animalsk protein, ris, hvete, betefiber, maisgluten, gjærsorter og deler av disse, mineraler, fiskeolje, fruktooligosakkarider, soyaolje.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 37 % - Fett: 12 % - Aske: 8,2 % - Råfiber: 6,2 %.

Innhold: 400 gr

Beriket med L-karnitin
L-karnitin bidrar til fettforbrenning.

Høyt proteininnhold
Etter sterilisering/kastrering har katter en tendens til å legge på seg. Sterilised bidrar til å opprettholde muskelmassen takket være et høyt proteininnhold.

Sunne urinveier
Steriliserte/kastrerte katter har økt risiko for å utvikle urinsteiner. Sterilised bidrar til å opprettholde sunne urinveier ved hjelp av en tilpasset mineralbalanse.

Vektkontroll
Etter sterilisering/kastrering synker kattens energibehov. Sterilised bidrar til å begrense risikoen for overvekt takket være et moderat fettinnhold og tilpassede daglige fôrmengder.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550737555
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Spesielle behov Kastrert
Vekt 400g
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS