Vesper Design Condo Lounge Tower

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
 Vesper Design Condo Lounge Tower  Vesper Design Condo Lounge Tower  Vesper Design Condo Lounge Tower  Vesper Design Condo Lounge Tower
 Vesper Design Condo Lounge Tower

Vesper Design Condo Lounge Tower

Vesper Condo Lounge Tower er et stilfullt kattemøbel med en tiltalende retro look, som gir katten din gode muligheter for avslapning. Designet med inspirasjon fra 70-tallet, utstråler dette møbelet en tidløs sjarm.

Kattemøbelet er konstruert med kraftig MDF-materiale som gir det soliditet og en klorevennlig overflate. Den hvite laminat-finishen gir en elegant touch, og møbelet er enkelt å sette sammen uten behov for verktøy. Dette gjør monteringen både rask og ukomplisert.

Med åpninger på alle sider gir Vesper Condo Lounge Tower katten din friheten til å utforske og hvile uten å føle seg innesperret. De komfortable putene, som enkelt kan fjernes og vaskes, legger til ekstra luksus for katten din.

Med en imponerende størrelse på 80 cm i høyden, 48,5 cm i bredde og 48,5 cm i dybde, gir dette møbelet rikelig med plass for katten å strekke seg ut og slappe av. Den retro 70-talls stilen kombinert med funksjonaliteten gjør Vesper Condo Lounge Tower til et ideelt valg for både kjæledyret ditt og interiøret ditt.

Mer informasjon
Merke Catit
EAN 022517521137
Abonnement Nei
Dyr Katt
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS